Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.378
- 551
- 1.523
Dursun başkan bize Messi al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi bitmiş 33 yaşındaki herif belki stoper oynar diye 3.5 maaş öneriyoruzLemina söylendiği gibi sorun çıkarıyorsa ısrar edilmese de olur. Stopere daha net ilk 11 lik biri alınabilir; sol ayaklı süper teknik Krejci ilk aklıma gelen isim...Bu saatten sonra Lemina' dan orta saha oyuncusu olarak beklentim zaten çok düşük.
bu lesleyin top sürüşü falan cok iyi o boya ragmen nasıl becerıyor bunu
Bu orta sahadan hiçbir halt olmaz.bir kere tarz olarak uyumsuz üçlü.nasıl kurduguna göre degisir
diaz
lesley-sara
yaparsan iş cözülüyor
romantik gsliler gibi torreira lemina fln yazarsan patlıyon zaten
okumadım engellıyorumBu orta sahadan hiçbir halt olmaz.bir kere tarz olarak uyumsuz üçlü.
Bırak artık tor düşmanlığında Galatasaray için gerçekleri gör.Lesleyi bir kanarıya koyuyorum daha henüz ne olacak belli değil.Şu rotasyınun en kaliteli tppçusu tordur.Dörtt senelik şampiyonluğun baş mimarıdır.Dört sene önce tor yerine bu yukarıdakilerden her hangi biri olsaydı nah görürdik o dominasyonu.Ama herşeye rağmen ben Galatasraayın menfeatini düşündüğüm için körü körüne isim fanatikliği yapmadım için tor düşüşte bir adam bundan sonra alternatif olması bizim içşn daha iyi olur.
Ama okan buruk hiçbirşeyden ders almayan inatçı bir adam olduğu için gene orta sahaya adam almayacak.Bitik kaanlarla laminalarla saralarla oynamaya devam edecek.alacak 10 noya forvet özellikli adamı Bu sefer osimende kurtaramayacak kendisini.
okumadım engellıyorum
nelson eksikne
blowtas lemina-icardi paketine mi imza atiyor
Sığırpressi küçümseme sayın Ali geceBruno gelirse sistem mistem kalmaz Bruno oynar
Adam premier lig asist kralı, zaten gelmeyecek deSığırpressi küçümseme sayın Ali gece![]()
???? Jakobs------- Uğurcan ----------
Sallai--Sanchez--Apo--????
-----Torreira----Sara---------
Sane------Bruno------Bay
----------Osimhen---------