Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.282
- 22.935
- 1.433
herifin adi Leao ya yani AslanZahayı da ziyechi de istemedim
Ortasaha bomboşken yapılmış saçma sapan transferlerdi
Osiyle de adam dünya starı ona heralde yok demeyeceksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herifin adi Leao ya yani AslanZahayı da ziyechi de istemedim
Ortasaha bomboşken yapılmış saçma sapan transferlerdi
Osiyle de adam dünya starı ona heralde yok demeyeceksin
Ek olarak benim anladigim Liseliler boyle kasa kolayligi yaparak one cikan karakterleri istemiyorlar. Benim kisisel gozlemim bu. Illaki Galatasaray’li zengin adamlar var ama fenerdeki gibi one cikani gormuyoruz. Erden Timur bu tanima uyan en son kisiydi ama onu da Liseli degil diye yediler.Bazı gerçekleri belirtelim
- Ne derseniz deyin yönetim istifa etmeyecek.
- Paramız var yok diye birşey yok, gelir takvimi ile hedeflenen transferlerin ödemeleri örtüşür mü var.
- Fenerle Tjk alıyorken biz nasıl alamıyoruz da boş laf, onların yöneticileri ceplerinden para sokuyor dolaşıma, bizde öyle birşey yok.
Sene boyu büyük başkan falan yazanlar da gelip burada ağlamasın.
10 numara zaten lazim, onun disinda iyi bir kreatif 8 numarada lazim ama bunun icin kontenjan yok, mecbur Sara'nin satilmasini bekleyecegiz.Yok olması gerektiği için böyle bir düşünceye kapıldım..
Omurga falan değil..Sende zaten 10 no yok ya…Bunun dışında iki adamı değiştireceksin…
Şu leş ligde osimene çok bağlı bir takımız yaa..O zaman bırada ciddi eksikler olmuş oluyor.Performans düşüklüğü olabilir doymuşluk olabilir.Şampiyon olsanda bazı adamlardan gerekli performansı alamayabilirsin..Daha iyi seviyelere gelmek için İşte buralarda değişim yapman şart. .Şampiyon takımda olsan bazı bölgelerde değişim olabilir.
Valla Forbes 100e bakınca pek kimse yok.Ek olarak benim anladigim Liseliler boyle kasa kolayligi yaparak one cikan karakterleri istemiyorlar. Benim kisisel gozlemim bu. Illaki Galatasaray’li zengin adamlar var ama fenerdeki gibi one cikani gormuyoruz. Erden Timur bu tanima uyan en son kisiydi ama onu da Liseli degil diye yediler.
Erden Timur’u yemeleri zaten aptalcaydi ama bu olayi daha da kotu gosteriyor.Valla Forbes 100e bakınca pek kimse yok.
Erden Timur, Ali Sabancı ve Enka tayfa vardı, onlar futbola uzak zaten.
Kıraç’ın evlatlık kızı var ama o da uzak gibi yönetime girmeye.
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yine transfersizlikten çıldırıyorum
EtmeyizKulubu yabanci bir yatirim firmasina satma sansi gelse kabul eder miydiniz? Amerika’da model zaten buna yakin PL’de genelde oyle. Sizce bu olsa birsey kaybeder miyiz?
Neden? Liseli misin?Etmeyiz
GalatasaraylıyımNeden? Liseli misin?![]()
Bunlar Riva gelirlerinin bir kısmını futbolda transferde kullanmak için fon kurulacakti. Onuda kurmadilar galiba. Erden Timur'un hayata sokmayı planladığı bir çok şey yapılmıyor benceErden Timur’u yemeleri zaten aptalcaydi ama bu olayi daha da kotu gosteriyor.
Geleneksel Galatasaray dede plavlarina katılıyormusunGalatasaraylıyım