Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.596
- 30.532
- 1.988
Cuiba forumdaki Şirin baba kim acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam bugün 5 yıl sözleşme uzattı geçti o işBana sanki Ponomarenko'yu almak için Kiev'in elenmesi bekleniyor gibi geliyor. Daha ucuza alırız o zaman.
371 milyon Euro’luk gelir nereye gitti? Rakamlar doğruysa taraftar işkillenmekte haklı
O da bir şey mi? Benim direkt GS yi kapatasım geliyor.Transfer döneminde forumu kapatasım geliyor
Yine baskı ile yeni Cuesta, Frankowski, Jelert’ler alınmaz. Ben bu yangını anlamıyorum. Şu an 11’inden hiçbir kaybın yok. Tamam çok oyuncu gitti de lige 22 gün var, oynayacak oyuncu yok moduna girilmesini de anlamıyorum.
Sen şampiyon takımsın zaten, yapılanmaya giren takım temmuz ayında 4-5 transfer yapmış olmalı. Barcelona, PSG, Arsenal, Bayern, İnter kaç transfer yaptı? Maksimum 2, bazısı hiç.
Senin de as 11’e maksimum 1 oyuncu alacaksın, 2-3 tane de rotasyon alacaksın. Ama sorun sadece taraftar ve basında değil asıl suçlu beceriksiz yönetim. Her transfer dönemi olduğu gibi yine berbat iletişim stratejisi ile gidiyor.
Renkdas yonetimi korumussun sonra yonetime sallamissin.Zaten herkes yonetim beceriksiz oldugu icin yangin yapiyor.Kiralik opsiyonlu herkese gidiyorlar her sene transfer doneminin sonunda transfer yapiyorlar.Sampiyonlar ligi on elemesi oynayacak olan biz olsaydik Galatasaray sampiyonlar ligine kalirsa farkli kalmazsa farkli transfer yapacak denecekti.Sonuc her turlu transfer doneminin sonuna cikiyor.Her hangi bir plan program olmadigi icin Cuesta Frankowski kaziklari cikiyor.Normal sartlarda ortaya attiklari isimler Bruno Fernandes ve Brahim Diaz.Eger taraftar baskisiyla hareket etseler en fazla bu isi hizlandirirlar 25 e alacaklari adama 30 verirler diyim.Yiyecekleri tek kazik bu olur.Yine baskı ile yeni Cuesta, Frankowski, Jelert’ler alınmaz. Ben bu yangını anlamıyorum. Şu an 11’inden hiçbir kaybın yok. Tamam çok oyuncu gitti de lige 22 gün var, oynayacak oyuncu yok moduna girilmesini de anlamıyorum.
Sen şampiyon takımsın zaten, yapılanmaya giren takım temmuz ayında 4-5 transfer yapmış olmalı. Barcelona, PSG, Arsenal, Bayern, İnter kaç transfer yaptı? Maksimum 2, bazısı hiç.
Senin de as 11’e maksimum 1 oyuncu alacaksın, 2-3 tane de rotasyon alacaksın. Ama sorun sadece taraftar ve basında değil asıl suçlu beceriksiz yönetim. Her transfer dönemi olduğu gibi yine berbat iletişim stratejisi ile gidiyor.
371 milyon Euro’luk gelir nereye gitti? Rakamlar doğruysa taraftar işkillenmekte haklı
Başka gönderisini beğenmemiş bu arada umut fakirin ekmeği ya beğenmesi olumlu kafasında olduğumuzu gösterir ama zor iş