4 senedir alıştık hocam agustos ayında mertens torreira geldi bu takımaOoo sende iyice mülayim oldun
Nerde o yangını ilk başlatan
Sonra da saplamak için sazan avına çıkan Recep
sakin olmakta fayda var ön eleme oynamıyoruz
4 senedir alıştık hocam agustos ayında mertens torreira geldi bu takımaOoo sende iyice mülayim oldun
Nerde o yangını ilk başlatan
Sonra da saplamak için sazan avına çıkan Recep
Ama o zaman Erdem faktörü vardı4 senedir alıştık hocam agustos ayında mertens torreira geldi bu takıma
sakin olmakta fayda var ön eleme oynamıyoruz
Onada laf edildi hocam burada erden başkana bile neler dediler trans gecikti diyeAma o zaman Erdem faktörü vardı
Onu da unutmamak lazım
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Can bogaz dan gelir renktas birak yesin.Her istanbula geldiginde Galatasaray adasini yiyor daha nasil sahip cikalim.
Sen ne ara futbola bu kadar ilgili oldun?Türkiye'nin Bayern Münih'ihe he aynen yane
@Aybars Ay3 gündür taşınma telaşından transferlere bile bakamadım, transferler derken foruma nöbete yani
Ve nasıl mutluyum nasıl kafam rahat
Ulan yılın 3 günü şampiyonluk kutlayacaz diye şu çile çekişir mi be
Fenerli olmak vardı
Nereye taşındın cnm3 gündür taşınma telaşından transferlere bile bakamadım, transferler derken foruma nöbete yani
Fenerli olmak vardı
Hayırlı olsun renktaş3 gündür taşınma telaşından transferlere bile bakamadım, transferler derken foruma nöbete yani
Fenerli olmak vardı
bütün gün romayi gezdim gelen var mi
Ben açıkça leao imkanı olursa alınması taraftarıyımLeao isteyen tayfadan değilim ama fenerede gitmesini istemiyorum, evet istediğimiz oyun tarzına uyan bir adam değil ama super lig bilinmezlik faktörü var gelip saçma sapan bir adam burayı paspas edebiliyor. Şov yapacağı tutar pezevengin sonra al başına belayı, talisca denen herifin şov yaptığı bir yer burası leao'dan canavarda çıkabilir.