Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Allah aşkına
Sancho
Enciso yedek forvet falan fitim ben kadroya hareket getirecek 2/3 adam lazım
Sancho
Enciso yedek forvet falan fitim ben kadroya hareket getirecek 2/3 adam lazım
Sevdigim tarz/tipde oyuncu değil ben klasik 10 numara seviyorumBu yonetim Diaz'dan iyisini getiremez. Ayrica Diaz bence bizde is yapar.
İyi de kimi alacak renktaş
Gidip Olise'mi çekecek
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkinci hamle de icardiyi geri almakBugün kural 12+2 olsun bizimkilerin ilk hamlesi Nelsson’u kalmaya ikna etmek olur bu arada
Kim diyorDiomande > R.Madrid
Diaz > Galatasaray
![]()
Gelmeyecek gibi transfer vallaha Okan hoca oyuncuları iyi motive ederse gelir 5.şampiyonluk yoksa işimiz zor Avrupa falan umrumda değil ligi tutalık yeter bu sezonSaldım ben valla bunların bir halt yiyecekleri yok makaraya vuruyorum artık işi.
Brahim Diaz'a hayır ya
Sende bu haldeysen boku avuçlamışızdırGelmeyecek gibi transfer vallaha Okan hoca oyuncuları iyi motive ederse gelir 5.şampiyonluk yoksa işimiz zor Avrupa falan umrumda değil ligi tutalık yeter bu sezon
Eray abi komşularla maç izleme artık herşey bittiSende bu haldeysen boku avuçlamışızdır
Kasımda evleri bitiyor kentseldeydi kendi evlerine taşınacaklar zaten. Kasımdan sonra yokuş aşağı düşerizEray abi komşularla maç izleme artık herşey bitti
Bizimkiler ikna etti ya haberlere göre. Onun burnu kalkıklığı var. Bence de büyük fırsat hele kontenjana uyuyorkenBu Encico küçümseniyor da geldiğinde Ribery tadı bırakabilir. Skorerliğini geliştirse şu piyasada rahatlıkla 50-60 görür.
Fena driplingi var adamın. Bilsem ki 15 civarı skor yapacak direkt alsın derim bizimkiler. Pres gücü, fiziği falan tam O.Buruk'un isteyeceği topçu
GS camiasının dinamiklerini en iyi bilen Dursun. Başarısızlığa tahammülü olmayan bir camiada başkanlık yaptığını iyi biliyor.
Transfer sezonunun başından beri Seten, Dursun için önce FB'nin alacaklarına bakacak diyordu zaten. Başarısız olduktan sonra illa ki aday çıkar zaten merak etme.
BenK
Kim diyor