Osimheni saymasan Bjk’den az hatta neredeyse Ts kadar harcama yapmışız. Ama Dursuna kalsa los galacticos kurduğunu saniyor
Osimhen'i saymazsan sampiyon olamazdin. Dolayisiyla saymak zorundayiz.
Osimheni saymasan Bjk’den az hatta neredeyse Ts kadar harcama yapmışız. Ama Dursuna kalsa los galacticos kurduğunu saniyor
Hadi gönderde göreyim.Ayrıca onu bunu bilmem bize çok bu paralar. F/P konuşmuyorum daha 7 gol 5 asist o ayrı bir konu. 10 milyon vermemeliyiz diyorum. Birde onları ver iyice gir içeriye ( imza vs.) Bence saçma sapan bir transfer her haliyle.Ders olmalı bu konu.Bonservissiz aldın adamı, imza parası da vermedin o maaşın içinde imza parası var. Sane gibi adamı almak istesen 30m€'dan aşağı bonservis vermezdin, böyle düşünmek gerek o maaşa bakarken. Elden çıkarmak istesen bugün gönderirsin ayrıca Araplara.
Yav ne olduğu belli olmayan Singo'ya 33milyon bonservis üstüne 6 milyon maaş veriyorsun. Her ağlayan topçunun maaşını 5 milyona tamamlıyorsun, Bayern'den bonservissiz gelen, kariyerinde CL, PL, Bundesliga şampiyonlukları vs olan adamı 29 yaşında 3 milyon mu alacaktın? F/P başka bir şey, istediğini alıp alamayacağını adam gelmeden bilemezsin. Sane markasına da geçen sene o parayı her koşulda verirsin.Hadi gönderde göreyim.Ayrıca onu bunu bilmem bize çok bu paralar. F/P konuşmuyorum daha 7 gol 5 asist o ayrı bir konu. 10 milyon vermemeliyiz diyorum. Birde onları ver iyice gir içeriye ( imza vs.) Bence saçma sapan bir transfer her haliyle.
Çünkü çok spektaküler bir transfer yapıp taraftarın gözünü boyayacaklarını çok iyi biliyorlar. Saneyi aldılar tüm açıklar kapandı zannettiler.Adamlarin transferleri erken bitirelim hazir girelim diye bir gayesi yok sonucunda noluyor ben size soyleyim.Avrupada ilk macta paket oluyosunuz.Kopenhag maci tesadufi 2-2 oldu.Youngy boys macinda elendik.Frankfurt macinda rezil olduk skorla.Hazir girip hem ligi hem Avrupayi garantilemek varken biz son dakika transferleri pesinde kosturuyoruz.
Belki de Okan oyun degistirecek dermisimRafa Leao tüm avrupada en kötü counter press yapan oyuncular aransıda diye okumuştum. Hangi mantığa göre bizimkiler istiyor merak ediyorum
Sevgili Mert söylermisin futbolcular neden ağlıyor ,kim yaptı bunu.Düne kadar kimse ağlamıyordu??????Psikolojik derken bundan bahsetmiştim. Bakıyorlar adam oynamıyor eli belinde 10 alıyor kendisi köpek gibi koşturuyor 2.5 alıyor.Pehhhh.Çünkü onun CV si var.Yav ne olduğu belli olmayan Singo'ya 33milyon bonservis üstüne 6 milyon maaş veriyorsun. Her ağlayan topçunun maaşını 5 milyona tamamlıyorsun, Bayern'den bonservissiz gelen, kariyerinde CL, PL, Bundesliga şampiyonlukları vs olan adamı 29 yaşında 3 milyon mu alacaktın? F/P başka bir şey, istediğini alıp alamayacağını adam gelmeden bilemezsin. Sane markasına da geçen sene o parayı her koşulda verirsin.
Amac goz boyamaksa boyarlar eksik gidermekse kalite artirmayi hedefliyorlarsa zamanlamada onemli.Son gun transferleri her zaman basarili olacak diye birsey yok Yusuf Demir Mata Ndombele aksam pazari transferleriydi.Hazirlik marketten taze urun almak yerine biz son kalan mallar arasindan iyisini secmeye calisiyoruz.İcardi Osimhen de dogru ornek degil.Osimhen gibi bir durum bir daha gelmez.Çünkü çok spektaküler bir transfer yapıp taraftarın gözünü boyayacaklarını çok iyi biliyorlar. Saneyi aldılar tüm açıklar kapandı zannettiler.
Forvet: Osimhen, u23, Can, BarışEnciso + Can Uzun ikilisi hücum rotasyonuna nefes aldırır imho.
Çok doğru noktaya değindin Sevgili Emre. Eşşek yüküyle para akıtmadan fernandesi getirebilirmisin? senin 10 numara eksiğin 2 senedir basbas bağırıyor. MAkul maliyetle dünya üzerinden şimdiye bin defa getirirdin 10 numarayı.Amaç ne amaç üzüm yemek mi şhov yapmakmı tüm mesele burada aslında.Amac goz boyamaksa boyarlar eksik gidermekse kalite artirmayi hedefliyorlarsa zamanlamada onemli.Son gun transferleri her zaman basarili olacak diye birsey yok Yusuf Demir Mata Ndombele aksam pazari transferleriydi.Hazirlik marketten taze urun almak yerine biz son kalan mallar arasindan iyisini secmeye calisiyoruz.İcardi Osimhen de dogru ornek degil.Osimhen gibi bir durum bir daha gelmez.
Kerem ağlarken suçlusu Kerem'di ya hani?Sevgili Mert söylermisin futbolcular neden ağlıyor ,kim yaptı bunu.Düne kadar kimse ağlamıyordu??????Psikolojik derken bundan bahsetmiştim. Bakıyorlar adam oynamıyor eli belinde 10 alıyor kendisi köpek gibi koşturuyor 2.5 alıyor.Pehhhh.Çünkü onun CV si var.
Enciso U23 ,2. Santraforu tecrübeli alsak olmaz mı?Forvet: Osimhen, u23, Can, Barış
Sol kanat: Barış, Enciso, Can
On numara: Enciso, Yunus, Can
Sağ kanat: Sane, Barış, Yunus
Sakatlık ve form durumuna göre sıralama değişebilir ama her bölgede farklı rollerde oynayabilen oyuncuların oluyor bu şekilde.