Umut Işık
Tek Yumruk
Hakanım artık bu yangını söndürmeye yetmez.Leao yangini söndürürmü
Leao gelse bile gram umrumda değil bu takımın ana sorunu 10 numara orayı çözmedikten sonra Osimhen'in yanına Haaland çeksek yine fayda etmez.
Hakanım artık bu yangını söndürmeye yetmez.Leao yangini söndürürmü
Alacaklar belli isteAllah kahretsin
Sahi hoca ne konuşacak? Transferde geç kalındı filan deyip yönetimi sıkıştırmayacağı kesin? Gerçi bu dönemlerde mikrofonu sever ve yönetime kalkan olmayıKonusmasi gereken kisi hoca degil
Abdullah kavukcu veya dursun özbek konusmali
Neden para harcamiyoruz ocak ayindan bu yana
Milyonlarca euro gelir elde ettik diye övünen yöneticiler vardi,paralar nerede mesela hangi harcamalar yapildi da maaslar icin kredi cekecek duruma gelindi
Ben ana hedef transferler dışında kadroya alternatif isimlerin de katılmasını bekliyorum ama bunlar için de herhangi bir hareketlilik yok bu can sıkıyor.Azizim açık konuşayım mı Vini Jr hariç artık kimse kesmez.
Hakanım el de Sane varken bir de diğer kanada Leao yu ekledik mi takımın adını da Harlem yaparız sankiLeao yangini söndürürmü
Azizim her transfer dönemi aynı şeyleri yaşa yaşa artık herkes bıktı.Ben ana hedef transferler dışında kadroya alternatif isimlerin de katılmasını bekliyorum ama bunlar için de herhangi bir hareketlilik yok bu can sıkıyor.
Fikstürde de baktılar ilk iki maç hazırlık maçı kıvamında iyice yaydılar John Benjamin Toschack larınıAzizim her transfer dönemi aynı şeyleri yaşa yaşa artık herkes bıktı.
Bari hiçbir şey yapamıyorlarsa Carlo Holse'yi alsınlar
Kapattık zaten haberin yok mu ömertransferi lemina ile kapattığa gidiyor iş
beyler cahilliğime verin lütfen, ben yaşlı adamım; nelson kalırsa u23 kontenjanında mı oluyor? imzaladığımızda 22 yaşındaymış.
Evet benim de garipsediğim kısım bu, ana hedeflerin olabilir ama takıma alternatif de takviyeler yapmak zorundasın.Okan bey ders aldim genis kadro istiyorum diyordu donem bittiginde elinde beş senenin en dar kadrosu olacak.
Caferinim Leao bizim ihtiyacımız olan profil miFb öyle yahut böyle leaoyu alacak gibi biz kendi işimize bakalım