Mustafa Baran
Büyük Kaptan
Kanat, 10 numara, sol stoper nerde ulan neyi bekliyor bu herifler. Geçen sene sattılar şampiyonluğu muhtemelen fenerin mallığından biz olduk. Bu sene şansa bırakmayacak dursun ve ekibi anlaşıldı.
kolpa da salmıyor herifGSC yine samanlıkta iğne arar gibi kaynak arıyor. Ulan Dursun milleti ne hale getirdin?
Sprinter kanat çek hemen yarın. Forvet yedeği bi şekilde bulunur. Bi tane 10 numara genç yaşlı farketmez artık lanet olsun. Bir tanede as sol stoper al kapat soktumun tahtasını. Lanet olsun bir takım bu kadar başarıya rağmen her sene transferde nasıl çuvallar arkadaş. Hala 5 sene önceki topçularla idare ediyoruz
Sen ben değilsin işe yaramazyineleyelim
10 NUMARA
FORVET
SOL KANAT
2 STOPER
almayan şerefsiz oğlu şerefsizdir
bu benim 15 yıllık falan totemim yalnızSen ben değilsin işe yaramaz
Görünüşe göre biz de öyleBunlar sarjörü gecen sezon bosaltti.
İnter’e Singo’yu 30+ bonusla satıp o parayla Jones çekelim.Kurtiz Cons hazirlik macinda sahada. Transfer teklifimiz kendisine ulasmamis demek.
Dedigini anliyorum ama matematiksel olarak tek aciklamasi fenerin eskiden daha basarili bir takim olmasi olabilir. Galatasaray'in son 30 yildaki dominasyonu belki de henuz zengin nufusunun bizim lehimize gecmesine izin vermedi. Bir de ebeveynlerin cocuklarinin onlarin takimlarini tutmaya cok meyilli olmasi gercegi var.Batuhan, Nihat’ın oğlu, o var yani, diğerlerini tanımıyorum.
Orada mesele yoğunluk, Forbes ortalama 500 ve üstü serveti olanların listesi, mesela 100 kağıdı olan adam 20sini vermez, orada anlatmak istediğim bir hacim olmaması.
Ayrıca yönetimde olmalarına da gerek yok sadece Murat Ülker’in son 20 senedeki katkısı 500 m euro falan.