ekibimiz bu fırsatı da kaçıracaktır ahmet bey merak etmeyinizBu arada cidden sancho alınmalı herif tam osimhenin kalemi sancho sane ikilisi çok can yakar kanatlara zeka ve hız upgrade etmiş oluruz free sancho fırsatı kaçırılmamalı
ekibimiz bu fırsatı da kaçıracaktır ahmet bey merak etmeyinizBu arada cidden sancho alınmalı herif tam osimhenin kalemi sancho sane ikilisi çok can yakar kanatlara zeka ve hız upgrade etmiş oluruz free sancho fırsatı kaçırılmamalı
Nerede çöp var kilitleyecekler yaniGalatasaray yönetimi, transferde geç kalındığını düşünmüyor. Eylül ayında bile transfer yapabilecekleri bir durum oluşabileceğini düşünüyorlar. (HT Spor)
Alternatifde yok hocamGecen sene Avrupada is yapti bu takim bu kadar kucumsemeyin hem samp oldu hem Avrupa oynadi Trans lazim tamamda sirf transfer gelsin fjye bazen yerin dibine sokuyonuz
Kaynağı açıklarsam yer yerinden oynar
Fener kiralayabilirniye kiralamıyorum endrickimi
niye kiralamıyorum endrickimi
OT mu rengim kaynakKaynağı açıklarsam yer yerinden oynar
Camara Bolagun Golovin Akliouche satacaklarMonaco, transfer dönemi sona ermeden önce 150 milyon euroluk oyuncu satışı yapmak zorunda. (L'Equipe)
#galatasaray #dursunözbektransferlernerede
osimhene bişi olmasın diye birini de oynatmamız gerekecek ya hani 80 tane falan maç oynayacağız bi de ekstraOsimhen yerine Endricki oynatamayacagin niçin
Anlatamadim galiba.osimhene bişi olmasın diye birini de oynatmamız gerekecek ya hani 80 tane falan maç oynayacağız bi de ekstra
Fener kiralayabilir