Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.934
- 12.209
- 1.783
Peki size bir soru? Sizce 23 yaş üstü bir sol kanat oyuncusu alacak olsaydık lang ı almaz mıydık? Bana bu yüzden leao transferi biraz saçma geliyor...
Lang çok pahalı 25-30 etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki size bir soru? Sizce 23 yaş üstü bir sol kanat oyuncusu alacak olsaydık lang ı almaz mıydık? Bana bu yüzden leao transferi biraz saçma geliyor...
canın macını izleyın admınım attım videoyu eyvah dersinLeao ile hem sol kanat hem forveti yedekleyecekler desem birisini göndermek zorunda olmuyor muyuz ya da Can gelmeli o durumda
reijnders hangi kolpa vesilesiynen alevlendi
Ya arkadaş mabadi koyan başkası teşhis koyan ben yine suçlu oldumBu ne iğrenç bir muhabbet ya seviyesiz herif.
Kolpa haberlerle taraftarı kucaga alıolar yaw, Safa kaan diye birini ciddiye almamak gerek ahbRakipleri kucaga almamiz icin muhim 1 isim kendisi
Bence sakatlığa kadar gayet iyiydi... topun kıymetini bilen akıllı oynayan nir çocuk lang... 20 25 olabilirdi... zaten en dandik adama 20 falan istiyorlar...Lang çok pahalı 25-30 etmez
Sie lanYa arkadaş mabadi koyan başkası teşhis koyan ben yine suçlu oldum
Mevzu necanın macını izleyın admınım attım videoyu eyvah dersin
Nöbeti hareketlendirmek için her şeyini feda eden bir MustafaLeao 35'e herhangi bir takıma gitsin gotumu açar buraya atarım. Bizde kolpa olmaz.
valla cevap bile veremedim o kadar midem bulandı.Bu ne iğrenç bir muhabbet ya seviyesiz herif.
Sie lan
Mevzu ne
Gelirse çilingir sofrası sözün olsun mu?LEAOOOOOĞĞ
Recebim Leventimden duyum mu var, inanırım
Yönetimle alakası var.Bir sene olsun planlı ve scout oyuncu analist ekibimizin olduğu zamanı görmedik o yüzden.Gençken saftık birçok habere inanıyorduk şuan inanmıyoruz haberde çıkmıyorEskiden tüm mesajları okurdum tek tek heyecan ve merakla. Akıcı bir roman ya da arkası yarın gibi. Büyük heyecan vardı transfer dönemlerinde. Şimdi hiç tat yok. Bende mi sorun var transfer nöbetinde mi yoksa yönetimin transfer politikasında mı
Uçak haberleri yapmıyor artik
Masaja goturecem seni ne sofrasi yawGelirse çilingir sofrası sözün olsun mu?