- 22 Ocak 2010
- 52.248
- 33.611
- 3.073
sen bana bir gülü versen
inadı bırakıp sevsen
ölür müsün be sevgili
azıcık ucundan versen
inadı bırakıp sevsen
ölür müsün be sevgili
azıcık ucundan versen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Örnek almamız gereken kulüp. Yetiştirip satmakla işleri yok. nokta atış yıldız transferler yapıyorlar, altyapıdan oyuncu yetiştirince de iyi olanları kendileri oynatıyorlar, satmıyorlar.Bayern Münih Avrupa’nın en garip kulübü olabilir. Çok nadir oyuncu satarlar. Herifler bir oyuncu aldılar mı bütün kanını emmeden salmazlar. Hele de alt yapıdan çıkımış bir oyuncu ise imkansız gibi. Heriflerde şimdi ismini unuttum yanlış bilmiyorsam Paraguay’lıydı bir forvetleri vardı. 40 yaşına kadar oynattılar yanlış hatırlamıyorsam.
Adam daha bir saat önce 3/4 tane başka isim saymadı mı?Burhan zaten haftalardır eleştirilerin odağındayken Musiala gibi bir ismi niye sıksın ortaya, mantıksız yani böyle bir riske girmesi, ya birileri yem attı muhabirlere ya da kiralama ihtimali ciddi
hayır adamı kandırdılar hocamBurhan yasaklı olmalı artık
Hiç mi haber yok orda
Onur abi ben Swinger oldumforuma bi girdim musialayı almışız. son sayfaya geldim iptal olmuş.
böyle forumun ben ta
Bayern musialaya 35 brüt veriyormus çüş. Herifler gitsin bir sene oynasin biz de maaşından kurtulalim diye dusunuyor olabilirler.
İsmi sıkan zaten Burhan değil gibi görünüyor. Kamptaki tüm muhabirler girdi haberi. Bein ile TRT son dakika geçti. Kulüp içinden belli ki sağlam bir bilgi geçildi bunlara. Ya yanlış, eksik bir bilgiydi ya da birilerini ifşalamak için saldılar bunlara haberi. Bu yönetimin oyuncu yalanladığına daha önce şahit olmadık galiba. Çok hızlı bir yalanlama geldi.Burhan zaten haftalardır eleştirilerin odağındayken Musiala gibi bir ismi niye sıksın ortaya, mantıksız yani böyle bir riske girmesi, ya birileri yem attı muhabirlere ya da kiralama ihtimali ciddi
1000 tane gündem oldu hiçbirinde çizgini bozmadın hala . peşindesin valla helalsen bana bir gülü versen
inadı bırakıp sevsen
ölür müsün be sevgili
azıcık ucundan versen
orda kalanam anam anam anam 460'lardayim Musiala geliyor. yalanını s burhan![]()
@Nedim Sertel bu avatar mianam anam anam anam 460'lardayim Musiala geliyor. yalanını s burhan![]()