Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yüzsüz köpekte kösele gibi surat var.
Yarın yine çıkar başka birisi için kesin Galatasarayda, X kişisi gelmezse bu iş için şeyimi ortaya koyuyorum der yine haber yapmaya devam eder.

oha o nasıl bir para
Capology sıkmıyorsa ki onaylı demiş; 18.7m€ net

1785100371673.webp

İsmi sıkan zaten Burhan değil gibi görünüyor. Kamptaki tüm muhabirler girdi haberi. Bein ile TRT son dakika geçti. Kulüp içinden belli ki sağlam bir bilgi geçildi bunlara. Ya yanlış, eksik bir bilgiydi ya da birilerini ifşalamak için saldılar bunlara haberi. Bu yönetimin oyuncu yalanladığına daha önce şahit olmadık galiba. Çok hızlı bir yalanlama geldi.
Kesinlikle bu konuda aynı fikirdeyim. Dediğim gibi ya cidden bir kiralama mevzusu var düşük ihtimal de olsa, ya da birileri yem attı muhabirlere

Burhan haberi kulüpten almış Alman menajerden teyit etmiş
Pletenberg bu sene biraz komisyoncu gibi
Nubel için 20 milyon dedi
Diomande gitmiyor dedi Real açıkladı
Belli olmaz bu işler
Bizimkiler Leao ya gittiğine göre 10 numara u23 olmalı Musiala mantıklı geliyor
Burhan'dan haz etmiyorum ama bence haklı çıkacak. Pletenburg Diamonde haberinde de patlamıştı.

Burhan makattan salladı bi şeyler bütün dünya herifi yalanladı şimdi gururlanıyodur ciddiye alındım diye :d

Neyse kisa süreli hayali bile güzeldi

Burhan‘dan ziyade birden BeinSports ve Trt Spor‘un falan herkesin ayni anda girmesi acaba dedirtti

Pletti yalanladiysa konu bitmistir

Musialanin maaşını görünce kiralama ihtimalimizi yükselttim. Herifler 35ten kurtulmaya çalışıyorlar.

Alman basınının olumsuz girmesi en iyi oyuncularının bu yaşta Tr ye gelmesini istemezler sanedede aynı olumsuz durum vardı bu iş olacak bence ha olmazsada şu bakımdan iyi oldu taraftar gaza geldi pamuk eller cebe dursunun bu saatten sonra kalite isim seve seve alacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt