Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.401
- 8.921
- 2.518
Bu alemin ağası da paşası da Hayri Cund'dur!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu "Rus Ruleti" tabirini sanırım ilk ben kullanmıştım. Şimdi hangi konu hatırlayamadım ama sanırım Kayseri maçından sonra oyun hakkında konuştuğumuz bir başlıkta yazmıştım. Sonrasında siz de alıntılayıp tabiri beğenmiştiniz.Arena'da batı üst tribünde de yaydım bu tabiri çok fazla kullanılıyor artık ama yeni bir tabir daha var "Cümbüş" :red: Valla *dçoğu zaman hoca başarılı oluyor ama bizden biraz daha disiplinli her takıma bu şekilde neredeyse tüm final maçlarımızı kaybettik. O yüzden en azından 2-0 vs. gibi skorlarla önce geçtiğimizde normal bir oyuna geçsek şu an çok farklı şeyler konuşuluyor olabilirdi. Oyuncuları da ekonomik kullanmak lazım sezon uzun bir maraton bu gidişle takviye olmazsa finish çizgisine nefesimiz yetmeyecek.
UEFA’da cezalı duruma düşen oyuncular yerine transfer yapıyoruzSpontane transfer yapıyoruz herhangi bir planlama falan olduğunu sanmıyorum
Bu adam son vuruş ustası bizimkiler her maç saçmasapan vuruşlarla gol kaçırıyor. Hiçbirşey yapmasa mentörlük yapardı. Hepsi İcardi’ye saygı duyuyor.Daha saçma bir bağlam görmedim rtaş ne alaka yav
Davinson napıyorki, kilit pas mı atıyor, geçen sene aylarca Nelsson oynarken rahatça maçları kazanıyorduk zaten bunun bir etken olmadığı bence oradan belliydi.Ya kafasında pas yapmayı beceremeyen stoper direk çizik yiyor
Fm diliyle Nelson tam bir limited defender . Hamleci pozisyon kesen , rakiple savaşan kademeye giren işi defans yapmak olan bir adam
Bence üçlü oynayıp bir tane merkezde ayağı temiz olan stoperin olsun yeter zaten ataklar kanatlardan geliyor sağ ve sol stoperin iyi olsun yeterli
Cezalı falan bilmem de, yerine oynadı mı bidaha o yeri biraz zor bulur Torri. Rakibi Mertens olur. Değişerek oynarlar.Okan hoca torreira cezali oldugu icin yerine adam bakacağız dedi,lemina o yüzden gelecek
O kendisi son vurus ustasi ve kendiside oynamayacaktı zaten değisen ne olacaktı mentörlük falan yapacak bir adam değil icardi.Bu adam son vuruş ustası bizimkiler her maç saçmasapan vuruşlarla gol kaçırıyor. Hiçbirşey yapmasa mentörlük yapardı. Hepsi İcardi’ye saygı duyuyor.
2 milyon yeter Wolves’e