Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.655
- 18.186
- 2.228
dumfires değil orta sahada lemina dışında ispanya ve suudi arabistan olmak üzere 3 adayla daha ortak görülmeler sürüyor yazıyorÖmer Faruk Özcan "ÖZEL HABER" olarak verdi![]()
![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dumfires değil orta sahada lemina dışında ispanya ve suudi arabistan olmak üzere 3 adayla daha ortak görülmeler sürüyor yazıyorÖmer Faruk Özcan "ÖZEL HABER" olarak verdi![]()
![]()
![]()
Yav dur daha sapkını varmış haberinDumfries yazip durmayin yaw. Komik oluyor.
Onu bilmiyorum o taraftan gördüysen zaten paylaşma olacağı varsa bizimkilerde yazar ve yazmaz yurt dışından görürüz.dumfires değil orta sahada lemina dışında ispanya ve suudi arabistan olmak üzere 3 adayla daha ortak görülmeler sürüyor yazıyor
Haluk yurekliyi keske küstürmeseydiniz habersiz kaldik
evet o yüzden atmadımOnu bilmiyorum o taraftan gördüysen zaten paylaşma olacağı varsa bizimkilerde yazar ve yazmaz yurt dışından görürüz.
Onun görevi koç ve acurHaluk yurekliyi keske küstürmeseydiniz habersiz kaldik
20 dakikada bir gelip aynı şeyleri soruyor
Yasaklı kaynak raporladım!Galatasaray Alphonso Davies'in durumunu sordu [Liboşsports]
Daha sapkin ne olabilir mesela? DiMarco ile paket yapiyoruz olurYav dur daha sapkını varmış haberin
maaşına düzgün zam yapmadı demek he ,takma kafana memo.Haluk yurekliyi keske küstürmeseydiniz habersiz kaldik
Bişi diyim mi Lemina yem mi yoksa.Onu bilmiyorum o taraftan gördüysen zaten paylaşma olacağı varsa bizimkilerde yazar ve yazmaz yurt dışından görürüz.