Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Romada bile ne yaptıgı belli olmayan roma eskisi topçuları bize çakmaya çalışıyorlarBen artık bıktım alternatiflerden vasat vasat adamları topluyoruz .. Lemina gibi ne vereceği belli adamı alıp getirsinler işte ..Bu cristante 5 krs edecek topçu değil
Havada bulut, sen Osimhen’i unutSimdi Morata + Osimhen yaptik. Diyelim Osimhen'i aldik, yeni sezonda napcaz?
Morata + Osimhen + Icardi?
Forvetsaray mübarek
Dünyanın en iyi takımları bile ilk 11 harici yedeğinde kötü adamlar varsa patlıyor artık birçok maçta.Maç sayıları çok fazla arttı hiç mi takip etmiyor napıyor ne bu cahillik.
Morata Hagi vari bir transfer oldu kariyer bakımından cidden
Yok bunun sesi gayet normal. Eski açık kanalındaki yorumcu işteerinç bu sesi gotunden cıkan eleman degil mi?
Ayıp yav şu yorumu yapmak. Evet eline çok iyi bi kadro verildi ama bu kadroyu bırak sahada aynı hedef için mücadele etmeye ikna etmek aynı masada oturtup akşam yemeği yemek zordur. Hataları vardır belki ama son derece iyi iş çıkarmıştır. Daha da iyi olacaktır. Bu seneyi şampiyon tamamlamamız lazım yalnızBen artık Okan'ın çok yetersiz ve çapsız olduğuna inanmaya başladım.
Bizi bugüne getiren oyuncularmış gibi geliyor.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İçerdeki yenilmezlik serisi bozulmuştu normal yorumlar(en çok ben salladım)Lemina'nın kendi konusunda 22 Kasım 2019 Başakşehir maçı tarihine gitmen yeterli
![]()
MARIO RENÉ JUNIOR LEMINA
Orta Saha
Doğum Tarihi: 01.09.1993
Doğum Yeri: Libreville, Gabon
Boy: 1,84 m
Ağırlık: 85 kg
Oynadığı Takımlar:
Lorient (2012-2013)
Marsilya (2013-2015)
Juventus (2015-2017)
Southampton (2017-2019)
Geldiği Kulüp: Southampton
Giriş Yılı: 2019
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2020
KAP Bildirimi
- Alper Altun
- galatasaray gscimbom lemina gscimbom mario lemina mario lemina galatasaray orta saha southampton
- Cevaplar: 2.821
- Forum: Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu
Vellezine hum Muhsinunokan buruk cristante’yi begeniyorsa cok sasiririm. hocanin olayi boyle kazmalik sinirlarinda gezen adamlarla isinin olmamasi.
Bize öyle agir cekim adam lazim degil. Leminayi alip gelsinler adami dellendirmesinlerNzonzi'nin bi tık daha ayağı iyi olanı