Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artık Okan'ın çok yetersiz ve çapsız olduğuna inanmaya başladım.

Bizi bugüne getiren oyuncularmış gibi geliyor.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben artık bıktım alternatiflerden vasat vasat adamları topluyoruz .. Lemina gibi ne vereceği belli adamı alıp getirsinler işte ..Bu cristante 5 krs edecek topçu değil
Romada bile ne yaptıgı belli olmayan roma eskisi topçuları bize çakmaya çalışıyorlar:D Roma ne ki oyuncuları ne olsun.
Screenshot_10.webp

Şu son duruma bakınca Kutucu transferi harbi saçma gelmeye başladı süre bulabilecek mi merak ediyorum

cristante menajer önerisiymiş

iyi bari

Eğer hoca bu transfer döneminde orta saha istemediyse ve yönetim, sosyal medya baskısıyla falan almaya çalışıyorsa bu hocadan da plansızlık abidesi yönetimden de bir cacık olmaz.

Morata Hagi vari bir transfer oldu kariyer bakımından cidden

Kariyeri Hagi'den daha iyi. Tabi bunda en büyük etken futboldaki dönemsel durum ve pasaport faktörü. Biraz da Hagi'nin kişiliği etkili. Futbolcuğu Hagi ile kıyaslanamaz bile tabi yanlış anlaşılmasın.

sag beke gerek yok zaten jelert her türlü oynar
önemli olan stoper ve lemina

Ben artık Okan'ın çok yetersiz ve çapsız olduğuna inanmaya başladım.

Bizi bugüne getiren oyuncularmış gibi geliyor.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayıp yav şu yorumu yapmak. Evet eline çok iyi bi kadro verildi ama bu kadroyu bırak sahada aynı hedef için mücadele etmeye ikna etmek aynı masada oturtup akşam yemeği yemek zordur. Hataları vardır belki ama son derece iyi iş çıkarmıştır. Daha da iyi olacaktır. Bu seneyi şampiyon tamamlamamız lazım yalnız

Lemina'nın kendi konusunda 22 Kasım 2019 Başakşehir maçı tarihine gitmen yeterli :asd:
İçerdeki yenilmezlik serisi bozulmuştu normal yorumlar(en çok ben salladım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt