Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.880
- 11.232
- 1.838
gormedik ama gormek isterizBugüne kadar benim kufrettigimi gördünüz mü
Lemina itjk ye giderse görürsünüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gormedik ama gormek isterizBugüne kadar benim kufrettigimi gördünüz mü
Atış serbest başlığında kufretmistinBugüne kadar benim kufrettigimi gördünüz mü
Okan hoca Icardi-Batshuayi varken Osimhen istiyor şimdi de Moratayı istiyor ama Torreira-Sara varken Lemina mı istemeyecek ben buna pek inanmıyorum açıkçası.
Hiç beğenmiyorum Gedson'u. Çok yetersiz bir oyuncu. Çoğu aklı başında BJK'li de böyle düşünüyor ama bizden aldıkları için dilleri varmıyor.Başkan yapma ya, biri kariyerinin son sözleşmesine yakın ve daha önce sakatlıklardan başını kaldıramamış bir isim. Biri ise Portekiz pasaportlu potansiyeli üst seviye PL takımlarını görmesine sebep olmuş ve ligimizde de dönem dönem orta sahayı taşıyan bir isim. Canı istersen Bjk'ye yenildiğimiz sene tek başına orta sahayı alacağını da gösterdi.
Şu an birini tercih edecek olsan Gedson demelisin. Arkalarına doğru bir 6 ile Gedson-Lemina birbirini de güzel tamamlar diye düşünüyorum, özellikle 3lü orta saha için.
İmzabizimkiler gedson,rashica olayındaki gibi aynı boku yiyecekler, leminayı jkye kaptıracaklar. bu adam futbolcu taraftar değil bize gelmek isteselerde oyuncuları hiç umursamayıp son anda bize gel demek hem ahmaklık hem mallıktır. Gedson forma ile foto attı alın diye çingene pazarlığıyla kaçırdınız elden. rashica 1 ay bekledi son dk adama almıyoz seni dediniz bjk ile anlaşacakkende imza atma bize gel dendi. Şimdi aynı bok lemina olayında yaşanıyor gidip sallai gibi adama milyon euro domalıp leminaya gelince 2 3 krş lafı. Oyuncunun kanı sarı kırmızı akmıyor ayrıca insanın bir gururu var.
Çalım olaylarını çok umursamam ama şu jk denilen şerefsiz kulübünde ilk 11ini dizmeye gerek yok.
Bugüne kadar benim kufrettigimi gördünüz mü