Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun görüşülecek bir şeyi yok ki neyi göruşecek herif 9 ay sakat dondurmayip napacaksın
ne bileyim oturup konuşulması , yüzyüze bildirilmesi gerekn işler.

ordan yola çıkarak zaten icardi evine gider, yazın içinde orda keyfinde bi kulüp arar eder diye beklentim var.
çok hatalı buluyorum o işlerini yalan yok. haftada 1 ok de.
ersin denen adam banko muhalif gibi her saçmalığı ortaya atıp fanatik muratla beraber yürüyorlar bize sürekli.

ne bileyim oturup konuşulması , yüzyüze bildirilmesi gerekn işler.

ordan yola çıkarak zaten icardi evine gider, yazın içinde orda keyfinde bi kulüp arar eder diye beklentim var.
Gitmez bir yere sakatlıktan sonra döner işte bunuda bildirmek çok kolay tek telefonluk iş niye yuzyuze olsun illa herif bilmiyor mu sakat oldugunu yav

Gitmez bir yere sakatlıktan sonra döner işte bunuda bildirmek çok kolay tek telefonluk iş niye yuzyuze olsun illa herif bilmiyor mu sakat oldugunu yav
heralde öylede sonuça bi süreçtir- a dan z ye konuşulması gerekir konusundayım.

adamın niyetinin ne olduğunu net sormak lazım

mulsera - torrreira işlerini kendisiyle konuşmak lazım (öyle bir gündem varsa)

göründüğü kadar basit değil icardi özelinde , başka oyuncu olsa eyvallahta.

İcardinin sozlesmesini dondurmak icin kendisine herhangi bi sey bildirmemiz gerekmiyor

Bu kadar uzamasi bile rezillik
bildiri için demiyorum , önümüzdeki sürec ile ilgili görüşülmesi kanaatindeyim. bir üstteki mesaj.

Uefa listesine kadar nelsson gider bir stoper gelir gibi hissediyorum. Sallai Morata Stoper listeye yazılır. Maks yusuf demirde gider sağ bek gelir sallai yerine sağ bek yazılır. Ama bence listeye kadar iki transfer yetişmeyecek. Listeler verildikten sonra ıcardı dondurulur orta saha transferi gelir tahminim böyle.

Alvaro Morata'nın Gaziantep'e götürülme ihtimali var. Takımla birlikte değil ama bireysel olarak kafileye dahil olabilir. (TRT Spor)

heralde öylede sonuça bi süreçtir- a dan z ye konuşulması gerekir konusundayım.

adamın niyetinin ne olduğunu net sormak lazım

mulsera - torrreira işlerini kendisiyle konuşmak lazım (öyle bir gündem varsa)

göründüğü kadar basit değil icardi özelinde , başka oyuncu olsa eyvallahta.
Icardi ile niye muslera torreira islerini konusalim rtaş her biri ayri bir birey muslera gidecek gibi duruyor diye icardiden ona ne mesela ? Yada torreira godecegini sanmıyorumda.

Icardi ile niye muslera torreira islerini konusalim rtaş her biri ayri bir birey muslera gidecek gibi duruyor diye icardiden ona ne mesela ? Yada torreira godecegini sanmıyorumda.
Torrreiranın verdiği demeç - muslera gerilimindeki tepkileri bana arayış içinde olduğu hissini veriyor

muslera zaten gidici dediğin gibi, icardi'nin niyete görede torreira gidebilir . ne kankası kalıyor ne bir şey.

normalde dediğin gibi - alaksı yok tabii.

(he bu arada kişisel olarak yönetimin icardiye disiplin bazında biraz sert yapması lazımdı çoktan ...milan gezi görüntüsü ajax maç günü hiç hoş değildi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt