Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.238
- 6.899
- 1.738
Bence de imkansız yazın olabilir amaGoretzka diyenler neyi yasamakta? Hadi önceki durum olsa bekli denilebilirdi ama adam artik 11in banko oyuncusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de imkansız yazın olabilir amaGoretzka diyenler neyi yasamakta? Hadi önceki durum olsa bekli denilebilirdi ama adam artik 11in banko oyuncusu.
2sini de istemiyorum. Ama anla iste rts, yani ne gerek var trippie gibi olmus essege. Hemde bek gibi dinamik bi psoyondaO kadar da değil heis
Fabrizio'da Trippier haberini girdi.
Sanmiyorum cünkü dedigim gibi adam 11e geri döndü.Bence de imkansız yazın olabilir ama
barış solda oynar3-4-1-2 oynayacağız diyor sallai barış ve jelert var ama hala daha 4lünün sağına adam alınıyor ve yaşı benden bile fazla. Bunlarda nasıl bir kafa var çözemiyorum
Benim haberim dogru@Oral Sevmez jk açıklaması sonrası gereksiz kaos nedeniyle yargılanmalı
Olursa yazın olur diyorum bayern gibi bi takım devre arası as oyuncusunu bırakmaz.Sanmiyorum cünkü dedigim gibi adam 11e geri döndü.
suat transferi olur :dSuat en son siyah saç ektirmişti, biraz da botoks yaptırdık mı 31 yaşında diye okanın transfer ekibine saplarız.
ya triperi aldıracak ama 3 lüye dönmeyecek yaşını filan geçtim bak. en kötü 2,5 yıllık sözleşme çakacak kol gibi maaş ileOynatana yaşın 1 önemi yok kanks yavAtalanta 36lık oyuncularla Barcelona'yı deplasmanda yeniyodu Şampiyonlar Ligi'nde
![]()