Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.238
- 6.899
- 1.738
0 puan alır.Bugün Rize puan alır mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
0 puan alır.Bugün Rize puan alır mı?
Palamut çoktan sattı maçıBugün Rize puan alır mı?
Bu soruyu duymamış olalimBugün Rize puan alır mı?
Ellerinden gelse mevcut puanlarından verirler.0 puan alır.
Hahaha yılın yorumuEllerinden gelse mevcut puanlarından verirler.
Bu nedir hahahaMorata geldi herseye çözüm bulacak dimi![]()
Kupa maçında bile oynatmıyoruz tabiki verelimVerelim bence.
Kaan kesinlikle stoper rotasyonuna katılacak ama ikili stoper için de biri alınmalı takıma Nelsson sonrası.
Metehan asla bizim seviyede olmaz, olmayacak.
Kaan (sağ stoper)
Sanchez (sağ stoper)
Bardakçı (sol stoper)
Merkez stoper oynayacak biri şart.
Kaan merkezde olmaz öne çıktıkça arkada Sanchez süpürür diyemiyoruz çünkü o da gereksiz öne çıkıyor keza Abdulkerim de öyle.
Skriniar’ın 2 sene önceki hali lazım bize.
Adam, milanla antrenmana çıkıyorduAdamın imzası kurumadan Antep deplasmnına koşturuyoz, 0 idmanla. Tüm dünyayı bırak galaksiye rezil olduk. Bunu gören oyuncu menejer takım bizimle pazarlık yapar mı, muhtacız muhtac, nasıl bir yoklukta olabilşr bu takım.
Bizdede yedek kalsın diye mi alacagizWolfsburg'da süre bulamayan Vranckx mı ne Belçikalı var bir tane o olabilir.
Ne alaka ne abartmissinAdamın imzası kurumadan Antep deplasmnına koşturuyoz, 0 idmanla. Tüm dünyayı bırak galaksiye rezil olduk. Bunu gören oyuncu menejer takım bizimle pazarlık yapar mı, muhtacız muhtac, nasıl bir yoklukta olabilşr bu takım.
Vranckx diye topçu olur mu yavWolfsburg'da süre bulamayan Vranckx mı ne Belçikalı var bir tane o olabilir.
Yok adam hazırdır sıkıntı yok, ama aciliyet muhtaçlık anlamımda dedim.Adam, milanla antrenmana çıkıyordu
Usta adam hazırdır sıkıntı yok, aciliyet muhtaçlık bakımından dedim.Ne alaka ne abartmissin
Destek amaçlı gidiyordur taraftar points kasmak içinYok adam hazırdır sıkıntı yok, ama aciliyet muhtaçlık anlamımda dedim.
Karakterli adam helal olsun, her topçu evet demezdi.Destek amaçlı gidiyordur taraftar points kasmak için