Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.049
- 36.543
- 2.773
skrinia bugün bildigin oyun kuruculugu üstlendi kilit paslar verdi, cözemedim bu herifi
bok gibiydi 9 kisi kalana kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
skrinia bugün bildigin oyun kuruculugu üstlendi kilit paslar verdi, cözemedim bu herifi
avrupada febeyi destekleyen Galatasaray taraftarı ılıktırAvrupa'da bunları tutan GS li var mı hala
Bizim forumda @Onur Bakır harici kimse desteklemiyorAvrupa'da bunları tutan GS li var mı hala
Barışı bırak, Sallai bile yatırır yatırır kaldırır bu malı.skrinia bugün bildigin oyun kuruculugu üstlendi kilit paslar verdi, cözemedim bu herifi
bosver renktas, biz iyi olalalim buldugumuzu atalim yeter. bugün bu tiyatroda 0:2 önde giden rizede sorumlu. bir anda ne olduysa geri cekildiler 11 kisiyken. yalandan mücadele etmeleri okadar belliydiki bazi toplarin gecmesine bile izin verdiler. fb okadar beceriksiz oldugu icin mac böyle uzadi. yoksa rize coktaan vermisti maci.Biz her maçı sinir stresle penaltımız falan verilmeden kazanıp yüksek efor gösterip sakat verirken bu şerefsiz evlatları güle oynaya kazanıyor.
Neyin motivasyonunu koruyacaksın böyle böyle, şu maçı izleyen oyuncu böyle ligin sülalesine sokayım deyip gitse kim ne diyebilir
Bizimde Hatayspor maçında penaltı veya ofsayt olmayan golümüzü verseler şu an puan farkı minimum 12 olacaktı.konya ve bu maçta berabere bile kalamayacaklardı net olarak
KesinlikleBak bugün Arsenal Man City'i 5-1 yenmiş. Sen de çık 23 şubat al şoyle bir skor. Cümle aleme hem gucunu goster hem de fenerin rezilliğini!!!
İsrail takımı rakibi olsa İsrail takımını tutarım bunları tutmamavrupada febeyi destekleyen Galatasaray taraftarı ılıktır
Avatarım nasıl?İsrail takımı rakibi olsa İsrail takımını tutarım bunları tutmam
İyi voleybol dünyası rahatladiAvatarım nasıl?