Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatipoğlu: yabancı yerli farketmez, iyi hakem adaletli hakem getirin dedik. 5 büyük ligten getirin dedik, ipe sapa gelmez ismi cismi belli olmayan hakemler getirdiler diyor.

Yönetimin sezon sonu başarılı olsa da istifa etmeleri gerektiğini ben de düşünüyorum ama "şu yoksa istifa edin, bu yoksa istifa edin, açıklama yoksa istifa edin" demek doğru değil. Tamam deyip istifa etseler bu sene fenerbahçe'nin şampiyonluğunu izleriz televizyonlarda.

Hiçbir yararı olmaz bize.

Morata’nın gelişi, tavırları, hareketleri, enerjisi beni 2-3 haftadır mevcut olan olumsuz ruh halinden çıkardı
Adam ilk bakışta takımda ve taraftarda çok farklı pozitif bir etki yaratacak gibi bir his bıraktı

Chukwuemeka > Dortmund

Onca maç futbol takip ederim getirdikleri var hakemlerinin adlarını ilk kez duyuyorum yabancıların kötülerini getiriyorsan sırf ismi yabancı diye ne anladık bu işten birşey düzelmez ki kötü kötüdür ister Türk olsun ister yabancı

IMG_4779.webp

Fb’nin atletizmi zaten sıfıra yakında şimdi Maximin, Osayi, Oosterwolde falan da yok,
kaplumbağa hızında hantal hımbıl bir takım hüviyetindeler Mourinho’nun eline sağlık
Bu akşamki gibi taliscayı atıp sürekli şut çektirecekler.

Bunlar bu futbolla çok mağlup olurlar. Kaç defa daha hakem götünüzü kurtarabilecek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt