- 3 Temmuz 2012
- 139.567
- 87.986
- 5.338
gs baskanvekiliMaruf da kim
siz kımı tutuyorsunuz dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs baskanvekiliMaruf da kim
11m 1.4 sezon alıp almayacağımız opsiyona bağlı değil mi?Fena girmiş bize ya 14 milyon Euro..
Ben bu morataya madridteyken çok söverdim sana bu formayı layık görenin diye![]()
Marufu tutmak istemem recom.gs baskanvekili
siz kımı tutuyorsunuz dostum
Hakkat nelson en gec yarin gitmeli, yusufu yurt icinde kiralariz. Gitmezse en kötu dondururz kontratini. Bide icardi var dondurulur zorda kalirsakDaha yollayamadıkki, Avrupa kapanınca kime vercez, araplar da kapalı. Kontenjan yok
Şimdi yaşının verdiği olgunluk da var, lig de boktan. Bence iyi katkı verir, dzeko bile nasıl fsrk yaratıyor, ben daha fazlasını yapacağını düşünüyorumbazen çıldırtıyor yaw.
neyse ki ligin kalite düşük burada fazla yaşamayız böyle bi sorun sanırım.
Ağır falan diye gördüm bikaç yerde, adamın özelliği çevikliği. Çabuk düşünmesi. Bağlantı oyununu iyi yapması, Mertensin forvet versiyonu gibi düşünelim. 200 küsür milyon transfetine para harcanan bir forvet oyuncusu.Bu arada Moratanın 3-4 sene trde büyğk katkı vereceğini düşünüyorum. Profesyonellikte çok iyi ve çalışkan bi topçu
Tek çekincem bizim ülkede ispanyol futbolcuların kötü geçmişi olur
Ne diyor? İzlemiyorum o kavşakların programını.erteme bak puhaha
nasıl rengini belli etti yine
Gs hic kollanmıyor mu diyor bizim yöneticiyeNe diyor? İzlemiyorum o kavşakların programını.
Gs hic kollanmıyor mu diyor bizim yöneticiye