Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.916
- 9.321
- 2.538
Derhal Mathias Ross’u geri çağıralım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış, Yunus ve Mertens patlamak üzere 30 maçı geçtiler. Stoper ve bekte eksikte olsa oynayabilecek birileri var. Savunma idare eder hücum idare etmez gol atamıyoruz tıkandık. Bu şartlarda avrupada ilerlemek zaten mümkün değil bu kadro 3 kulvarda gidemez acilen avrupa ve kupadan elenmemiz lazım.
Ben dünkü maçta var hakemine mesaj gittiğini bile düşünüyorum. 1 dk sonra vara çağırdı hakemi penaltı pozisyonunda... Şu anda herkes herşeyi düşünürben AVAR olarak atadıkları şerefsizlerin yabancı hakemleri etki altında bıraktığını düşünüyorum
direkt yabancı hakeme müdahale edemezler bence
ben AVAR olarak atadıkları şerefsizlerin yabancı hakemleri etki altında bıraktığını düşünüyorum
direkt yabancı hakeme müdahale edemezler bence
trend iken yeterli etkileşim kastı heralde hepsi.Lemina haberleri kesildi
fb'in savunma hattını komple değiştirme işine ne diyorsun?öyle miymiş
Goretzka konusunda bu yoruma katılıyorum. Lemina veya ona benzer biri lazım bize. Goretzka kötü oyuncu değil ama bize lazım olan lemina tarzı futbolcu.bize daha darbeli oynayacak bir adam lazım
Muhtemelen Avrupa diye bir hedef kalmadı zaten.
AZ eler bana göre. Hadi geçtik diyelim Tottenham gelirse eleniriz United'ı da eleme turunda tek kulvara kalmışken yine kolay değil çok yıpratıcı olur olursa da. O yüzden salarız.
Ya biz ne konuda iyiysek onu kopyalamaya çalışıyorlar defansımız iyiyse defans oyuncusu alıyorlar forvetimiz iyiyse forvet oyuncu alıyorlarfb'in savunma hattını komple değiştirme işine ne diyorsun?
ilk maçın günahı olmaz ama skriniar'ı iyiki de almamışız sanki.
bu arada nelsson da keşke kalsaydı yaw. :/
Bence kaan ve metehanı düşünüyorlar yedekte. Tabi orta sahada şart oğlu şart.Stoper alacaksak bile Nelsson'u göndermek salaklık. 3'lü oynayacağız, 3 stoperimiz var
ligin yarısından fazlası bitmişken tüm stoperleri değiştirip çatt diye yarışın ortasına atma işi bana pek mantıklı gelmedi de.Ya biz ne konuda iyiysek onu kopyalamaya çalışıyorlar defansımız iyiyse defans oyuncusu alıyorlar forvetimiz iyiyse forvet oyuncu alıyorlar
Bu devre arasında yapılan hamle ise tamamen gol yememeye yönelik biz nasıl olsa gol atacağız penaltı verilecek diye düşünmüş olabilirler az gol yiyen şampiyon olacak hesabını yapıyorlar muhtemelen