Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiasmiye alır yönetim hem defans hem orta saha diye .
Zaten takım farklı rollerde oynayıp bir rolde çok iyi olamayan futbolcular ile dolu

Barış, Yunus ve Mertens patlamak üzere 30 maçı geçtiler. Stoper ve bekte eksikte olsa oynayabilecek birileri var. Savunma idare eder hücum idare etmez gol atamıyoruz tıkandık. Bu şartlarda avrupada ilerlemek zaten mümkün değil bu kadro 3 kulvarda gidemez acilen avrupa ve kupadan elenmemiz lazım.

Muhtemelen Avrupa diye bir hedef kalmadı zaten.

AZ eler bana göre. Hadi geçtik diyelim Tottenham gelirse eleniriz United'ı da eleme turunda tek kulvara kalmışken yine kolay değil çok yıpratıcı olur olursa da. O yüzden salarız.

ben AVAR olarak atadıkları şerefsizlerin yabancı hakemleri etki altında bıraktığını düşünüyorum

direkt yabancı hakeme müdahale edemezler bence
Ben dünkü maçta var hakemine mesaj gittiğini bile düşünüyorum. 1 dk sonra vara çağırdı hakemi penaltı pozisyonunda... Şu anda herkes herşeyi düşünür

Lemina haberleri kesildi

Takimda ne Stoper kaldı ne kanat kaldı ne de orta saha

ben AVAR olarak atadıkları şerefsizlerin yabancı hakemleri etki altında bıraktığını düşünüyorum

direkt yabancı hakeme müdahale edemezler bence

mantık olarak baktığında yabancı hakeme bağlı olmak aslında daha çok şaibe kapısını açıyor (yoksa bu kadar istmezler zaten)

hakemlerin düzgün insan olsaydı arapsaçına dönmeyecekti - bana göre her türlü yabancı hakemin her hesabı kitabı kontrol edilmeli , gelmeden mamalandı mı - gelecekken zaten yöneteceği maç belli miydi gibi gibi.

çünkü yabancı gelir yönetir - parasını alır gider . en kötü "bidaha gelmesin" denir ama olan olmuş olur.

futbol ortamı küçük türkiye gibi - adalet hukuk adamına göre değişiyor. ortam ahır zaten

Bugün Kyle Walker ya da Tchatchoua'dan biri ile ilgili haber alırız diye düşünüyorum.

Kyle Walker gelmek isterse onu tercih edecekler gibi sanki.

Transfer heyetimiz hele bir uyansın bir kahvaltısını etsin, bir yürüyüş yapsın, hava alsın, öğlen yemeği yesin, kahvesini içsin, bir kendine gelsin, akşama doğru transfer haberleri çıkmaya başlar

Muhtemelen Avrupa diye bir hedef kalmadı zaten.

AZ eler bana göre. Hadi geçtik diyelim Tottenham gelirse eleniriz United'ı da eleme turunda tek kulvara kalmışken yine kolay değil çok yıpratıcı olur olursa da. O yüzden salarız.

Bana kalsa yedek ve altyapıyla çıkıp direk elenelim. Yunus ve Barış üst düzey performans gösterdi. Böyle devam edeceğinin hiçbir garantisi yok. Sallai sağ bekte idare eder ama sağ açıkta edemez orada üretmek zorunda. Bu mevkiler yüksek efor isteyen mevkiler diğerleri gibi değil. Acilen ilk 11 seviyesi kanat ve 10 numara lazım.

fb'in savunma hattını komple değiştirme işine ne diyorsun?

ilk maçın günahı olmaz ama skriniar'ı iyiki de almamışız sanki.

bu arada nelsson da keşke kalsaydı yaw. :/
Ya biz ne konuda iyiysek onu kopyalamaya çalışıyorlar defansımız iyiyse defans oyuncusu alıyorlar forvetimiz iyiyse forvet oyuncu alıyorlar

Bu devre arasında yapılan hamle ise tamamen gol yememeye yönelik biz nasıl olsa gol atacağız penaltı verilecek diye düşünmüş olabilirler az gol yiyen şampiyon olacak hesabını yapıyorlar muhtemelen

Stoper alacaksak bile Nelsson'u göndermek salaklık. 3'lü oynayacağız, 3 stoperimiz var

Bari Emin Bayram da alınsın yabancı Stoper transferinden bağımsız olarak.

AZ ilk maçında osimhen,torreira ve davinsonun cezalı olması hayrımıza oldu rize maçına daha dinç çıkarlar

3 stoper oynayacak takımın +2 tane daha stopere ihtiyacı var. Stoper almadan Nelsson'u göndermişlerse karışır ortalık.

Ya biz ne konuda iyiysek onu kopyalamaya çalışıyorlar defansımız iyiyse defans oyuncusu alıyorlar forvetimiz iyiyse forvet oyuncu alıyorlar

Bu devre arasında yapılan hamle ise tamamen gol yememeye yönelik biz nasıl olsa gol atacağız penaltı verilecek diye düşünmüş olabilirler az gol yiyen şampiyon olacak hesabını yapıyorlar muhtemelen
ligin yarısından fazlası bitmişken tüm stoperleri değiştirip çatt diye yarışın ortasına atma işi bana pek mantıklı gelmedi de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt