Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.891
- 21.008
- 2.233
Sabır. Son 5 ay ve inşallah gidecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın kadroyu yeniden yapılandırmamız gerekecek. Bu yönetim nasıl yapacak o işiSabır. Son 5 ay ve inşallah gidecekler
Geçtiğimiz tüm nöbetlerde genelde ikinci sıraya yazdığım her nöbette transfer geldi.
Hayırlı uğurlu olsun.
İyi hoca ve iyi yönetimi sadece Ünal Aysal'ın ilk yılında denk getirmiştik. Ünal Aysal ve Imparator. Netice sl ceyrek final geldi.Faruk Süren iyi bir yöneticiydi İmparator henüz tecrubesizdi ama sabredildi uefa geldi.Suan hoca iyi yonetim berbat.Buarada eğer şu anki taraftar profili Fatih Hocanın döneminde olsaydı uefa kupasını değil babayı alirdikSabır. Son 5 ay ve inşallah gidecekler
Harbiden Haluk bile bi şey demiyor
Haluğuma giren girdi bu dönem çok da çabalamaz artıkHaluk'a daha haber gitmez diyeceği bir şey yok ki
Derinsin haHaluka haber kesildi
3 lunun sağ veya sol bikini almazsan bir işe yaramaz bu transferler benceMorata
Lemina
Pavlovic
Hadi olsun bitsin şu çile be
Yav en son copa america'da izledim davinson'u izlerken son durumu nasılmış buna bakayım dedim o ara çok övüyorlardı . Herifi izledim yine aynı dümdüz bi herif 1-2 kere savunma arkasına koşu atıyor o kadar herifte oyun zekası yok çizgiye inmiyor topla vedalasmayi bilmiyor. Öyle anlattıkları gibi hızlı flan da değil. neyini begenmisler valla hayret ediyorum. Sinan yilmaz gibi herifler millete bi aşılamış asker oyuncu olayı millet bir şey sanıyor. Ederi Max 3 milyon buna 15-20 verenler ağır dolandırılır. Fluminense taraftarı bunun için ligin en iyi oyuncusu diyordu onlar da Brezilya'nin tinercisi herhaldeBoyu kısa değil mi yav iş yapıyor mu hiç?
İncelemen diğer nöbette kaldığı için zaman aşımından yırttın İlhan bey dikkatli olunuzYeni ay yeni şans