Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala transfer umudu ile bekliyoruz. Biz hiç akillanmayacagiz

Sağ beke 3 Şubat'tan sonra kendi takımının istemediği bir kadayıfı 6 aylığına getirirler.

Stoperde Nelsson'dan artısı olmayan bir adam alınıp 15 milyon civarı kazık yenir.

Sol beke Alanyasporlu Yusuf gelir.

Harbiden Haluk bile bi şey demiyor

Sabır. Son 5 ay ve inşallah gidecekler
İyi hoca ve iyi yönetimi sadece Ünal Aysal'ın ilk yılında denk getirmiştik. Ünal Aysal ve Imparator. Netice sl ceyrek final geldi.Faruk Süren iyi bir yöneticiydi İmparator henüz tecrubesizdi ama sabredildi uefa geldi.Suan hoca iyi yonetim berbat.Buarada eğer şu anki taraftar profili Fatih Hocanın döneminde olsaydı uefa kupasını değil babayı alirdik

Morata
Lemina
Pavlovic

Hadi olsun bitsin şu çile be

Haluk'a daha haber gitmez diyeceği bir şey yok ki adam resmen yöneticilere savaş açtı.

Bu kadar sexi bir kulübün bunların elinde olması , dünyanın belki de en iyi ve en çok destekleyen taraftarlarının bu kadar çile çekmesi.... Diyecek söz bulamıyorum size yazıklar olsun bu yaşattıklarınız için..

Boyu kısa değil mi yav iş yapıyor mu hiç?
Yav en son copa america'da izledim davinson'u izlerken son durumu nasılmış buna bakayım dedim o ara çok övüyorlardı . Herifi izledim yine aynı dümdüz bi herif 1-2 kere savunma arkasına koşu atıyor o kadar herifte oyun zekası yok çizgiye inmiyor topla vedalasmayi bilmiyor. Öyle anlattıkları gibi hızlı flan da değil. neyini begenmisler valla hayret ediyorum. Sinan yilmaz gibi herifler millete bi aşılamış asker oyuncu olayı millet bir şey sanıyor. Ederi Max 3 milyon buna 15-20 verenler ağır dolandırılır. Fluminense taraftarı bunun için ligin en iyi oyuncusu diyordu onlar da Brezilya'nin tinercisi herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt