Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uefanın bu saçma sapan kadro kayıt kuralı revize edilmeli

avrupa listesinde olan adam satılırsa yerine ek kontenjan gelmeli

futbol tamamiyle cahil cühela insanların elinde

Saçma. UEFA sana kadro planlamanı düzgün yap, sezon ortasında da 3'ten fazla adam yazma diyor. Bence o sayının SIFIR olması SINIRSIZ olmasından daha mantıklı. Adamlar bir turnuvaya katılan takımların gücünde Şubat ayında birden ekstrem bir oynama olmasın diyor. Atıyorum zar zor üst tura çıkmış takım birden favori olmasın diyor. 3 aydır izlediğimiz takım gidip yerine yepyeni bir takım gelmesin diyor. Millet çıkan kuraya göre ekstrem yatırımlar yapıp işin tadını kaçırmasın diyor. Paralı takımlar olası rakiplerinden sürüyle oyuncu toplamasın mesela diyor. Gayet normal.

Hala 4. transferi eklenebiliyor mu diye tartışıyorlar yav :asd:

yav sen 3 taneyi ekledin de 4. kaldı. KOca transfer dönemi 4. adamı alamadılar gelen oyucu 5 günde geliyor zaten.

Şu dakikadan sonra yumurta tavuk muhabbetine döner bu iş. Koyverin gitsin.

Biz 3 tane sağlam transferle ne takım oluruz diyorduk adamlar eldeki adamı da gönderip avrupa kadrosunu daha da zayıflattı.

Kazara 1 tur atlasak çeyrek finalde mertensi stopere koyarız.
5c8c66b345d2a04bdc29ba53.jpg

Morata ile bu görselin yenisi gelir mi?

Potansiyeli olabilir yaşı da genç ama bjkde acayip lesti ben fiorentinanin falan istemesine çok şaşırdım..
Beşiktaşın orta sahada ezilmemesinin sebeplerinden biriydi herif.

Beşiktaşın yapısal olarak orta saha problemi mevcuttu. Hep birbirine benzer oyuncular var boş kalabalık.

Şu heriflerde bile as takımda oynatabileceğin 5 orta saha vardı. Delirmelik.

Muhtemelen yazın gedson satılacak, musrati ile de en kötü bir şekilde kiralayacaklar.
Salih gider.
Ellerinde adam akıllı bir merkez os kalmıyor bile. 20 yaşında kelepir adamı nerde bulacaklar daha.
Arkasına da benzer yaşlarda iyi bir kesici stoper koyup geleceklerini planlayacaklardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt