- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Tchatchoua nasıl @gscscout ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allaaaaaaahhh geldiiiii
Allaaaaaaahhh geldiiiii
@Hayri Cund yiğit karagözün bir analizi vardı sanki kendisiyle ilgili ?Tchatchoua nasıl @gscscout ?
böyle bir şey derken altını bir görselle süslemen doldurman gerekir HerrZeytAllaaaaaaahhh geldiiiii
Onurum bana da bir şeyler olmaz mı en azından yolluk gibi düşünsen, gardaşına yap bir kıyak, kurudukTodibo gelirse Onur Bakıra nude
Morata p.tesi sahada olmazsa küfürlerimi biledim.
yedek kulübesi dolsun diye numunelik duran oyunculari alternatif kadroya yazmak komik oluyor...yaw şu twitter sayfaları, gs geniş kadrosu yazarken, orta sahaya efe-eyüp falan yazmıyor mu :d
gören de harbiden alternatif zannedecek bu topçuları.
Doğru tespit. Jhon Arias, Jhon Arias diye yırtındım ama sözleşme uzatmış. Şu adamı al yanına da Peters ve Maestro Uefa kupası favorisi oluruz.Olum hiç yaratici kanat yok takımda.yunus çok yorgun.marcus edwardsda yalan oldu.bari soule kiralayalim
Eee farklı bir ülkeden, farklı bir futbol ikliminden geldi kolay değil ee bizimle sadece bir iki idmana çıkabildi ileride zaten kendisinden çokça faydalanacağız...
Sadece bu mu?Şurada kariyeri nasıl bitmiyor mesela
Ekli dosyayı görüntüle 277466