Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
Gardi kabul etmez de. Her daim aracı menajer olarak ilişkilerimiz iyi olmalı gardi ileSimitci ve bademi def edip Gardiyi asıl hak ettigi yere getirmenin zamanı degil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardi kabul etmez de. Her daim aracı menajer olarak ilişkilerimiz iyi olmalı gardi ileSimitci ve bademi def edip Gardiyi asıl hak ettigi yere getirmenin zamanı degil mi
Çokca haberlerin olduğu gün bugun mü acaba
yabancı ile çok zor ligYok onu da istmiyorum yaw :crushed: Okan Buruk'dan sonra gelecek kişinin hiç mi şansı yok ki belki şampiyon oluruz yine
Artık Avrupa'da başarı istiyorum yaw Ajaxı Kievi vs yenelim istiyorum çok zor değil kiyabancı ile çok zor lig
fb başarısı izlemek kadar kahredici bir şey olmaz heralde
Kızıyoruz ediyoruz da Okan hocanın son 2.5 senede yaptığı mücadele TFF, MHK, hakemler, rakipler yetmezmiş gibi bizim şu anki yönetimde taş koyduğunu düşünürsek daha iyi seçenek yok gibi.Yok onu da istmiyorum yaw :crushed: Okan Buruk'dan sonra gelecek kişinin hiç mi şansı yok ki belki şampiyon oluruz yine
Ah şu kalecilikle alakası olmayan arkadas da olmasa ne güzel kadro olur da işte o da seneye nasip olacak umarım-pek umudum yok bence uzatacak gibi ama-Muslera
Sanchez - Transfer - Abdülkerim
Transfer - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Morata
Büyük düşüşte ve sakat galibadenayer bosta bu arada
Inşallah diyelim...Icardi ile de iyi ikili olur.
Avrupada başarı mümkün okan buruga rağmen merak etme,en kotu çeyrek final olabilirArtık Avrupa'da başarı istiyorum yaw Ajaxı Kievi vs yenelim istiyorum çok zor değil kiOkan Buruk çok kötü sadece :crushed: