Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan, Pavlovic'i de opsiyonlu versin tüm parayı Diouf'a gömelim.

Muslera
Sanchez - Transfer - Abdülkerim
Barış - Sara - Torreira - Yunus - Diouf
Osimhen - Morata​
IMG_3323.webp

Morata Baby Face düzgün profil saygı değer kariyer, cidden Icardi ve ötesi efekt bekliyorum. Akrep burcu aidiyeti yüksek olur yeter ki floryanın suyunu içsin @Sergen Zeren

Aga dünyada hızlı kaç stoper var zaten yani var da yavaş olup tier1 olmuş dünya kadar stoper var ama bi takım defolarını bilir oyuncu eksiklerini bilir td bu eksikleri gizlemek üzerine oyun belirler falan. Yani inan bana buradaki sorun Abdülkerim in yavaşlığı değil yani.
A.kerim ilk 1.5 senesinde bukadar yavaş ve hantal değildi. Geçen sezonun 2.yarısından beridir fiziksel olarak düşüşte. Bizim oynadığımız futbol yavaş, hantal stopere uygun değil. Gördüğün gibi yeri geldiğinde hızlı sprint atman ve çevik olman gerekiyor. Sezon başından beridir diyorum bekler kadar apo da problem

Şimdi Arap falan işte almayalım dendi ama Gouiri tarzı genç ve yetenekli transferi bende isterim, ama adamları ikna edemiyoruz . Keza Mikautadze de öyle oldu. İşin sonunda bu tarz transfere doğru gideceğimiz belliydi zaten son günlere girince başka çare kalmıyor.
Tabiki o da var, ugrasildi malesef olmadi.

1,5 yil kira + zorunsuz opsiyon iyi ama, fazla riskli degil. Umarim cok katki saglar.

Hic tutmazsa sezon sonu bile geri yollayabiliyoruz diye anladim, romano +1 year loan option yazdi.

Osimhen sakat ve ya kart cezali duruma düserse Morata yi tek forvet koyarsin o yönden de elimiz cok rahatladi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt