Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
gol muzigi iimis
Arenada matador
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gol muzigi iimis
Ondan az çok katkı alıyoruz iki taş forvetimiz var icardi dondurulsa olur bu sezonlukJakobs'ın sözleşmesini dondurup yerine ekstra birini alma fikrine teknik ekip ne derdi acep.
Onu unutmuşumRoberto carlos var
10 numara almayacaklar gibi![]()
Tamam da ben böyle değil demedim ki zaten. Ben şunu söylüyorum, bu adamla oynuyorsan yavaşlığını bilir ona göre oynarsın td olarak böyle bir oyun belirlersin Van de ven hızı beklemezsin. Stoperin ağırsa ona göre oynayacaksın. Td bunun için var.A.kerim ilk 1.5 senesinde bukadar yavaş ve hantal değildi. Geçen sezonun 2.yarısından beridir fiziksel olarak düşüşte. Bizim oynadığımız futbol yavaş, hantal stopere uygun değil. Gördüğün gibi yeri geldiğinde hızlı sprint atman ve çevik olman gerekiyor. Sezon başından beridir diyorum bekler kadar apo da problem
NopeMorata nın ciddi bir asist katkısı var o bölgede de efektif kullanılabilir mi diye düşünüyorum.
Ondan az çok katkı alıyoruz iki taş forvetimiz var icardi dondurulsa olur bu sezonluk
Baba Icardi bile iş yaptı nispeten bu daha iyisi
Birden fazla oyuncunun sözleşmesi dondurulabiliyorsa;
Icardi-Jakobs dondur,
Yusuf kirala, (belki Eyüp'e) Oynatmayacaksa Jelert de kiralanabilir.
Morata geldiği için Bats'ı sat veya kirala.
Yapabilirler mi? Yapamazlar tabii ki.
O da dahil pakete.
Sen getirecen bu rashfordu RtaşFelix transferini kıskandım.rashford olsa bari ya
gol muzigi iimis
Sen kimsin, benim öyle diyeceğimi nerden biliyorsun
Genel dedim
Moratayi aldikSayfalar hızlı ilerlemiş. Ne oldu? Gelişme mi var?