Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
👇

O da dahil pakete.
Jakobs kalır ya 3 lüde sol stoper olur apoya tamamen güvenemiyorum sakarlıkları oluyor esas lig şimdi başlıyor zaten

Tamam da ben böyle değil demedim ki zaten. Ben şunu söylüyorum, bu adamla oynuyorsan yavaşlığına göre oynarsın td olarak böyle bir oyun belirlersin Van de ven hızı beklemezsin. Stoperin ağırsa ona göre oynayacaksın o zaman.
Öyle olmuyor işte bir futbolcu yüzünden okan buruk ana planı önde baskıdan vazgeçmez. O stoperler ortasahaya kadar çıkmak zorunda, arkaya sarkan adamı yakalamak zorunda. Birebirde çevik ve hızlı olmak zorunda. Bizim oyun tarzımız bu

Öyle olmuyor işte bir futbolcu yüzünden okan buruk ana planı önde baskıdan vazgeçmez. O stoperler ortasahaya kadar çıkmak zorunda, arkaya sarkan adamı yakalamak zorunda. Birebirde çevik ve hızlı olmak zorunda. Bizim oyun tarzımız bu
Zorunda ise sonuç bu o zaman yiyince ağlamıcan bunları.

Ayrıca pres oyununa sokam. Bu pres sevdası yüzünden takımın pili bitti ocak ayında.

Bu jakobs da asil tendon sorunlari var, yirtarsa sasirmam

Ön alan baskısını yapamıyoruz ayağı olan herhangi bir oyuncu tek pasla 2 kişilik ortasayı oyundan düşürüyor zaten bizimkiler geriye koşarken rakip zaten senin kenarlarında veya merkezine oynayıp gol pozisyonuna giriyor.Her maç aynı şey.En sevdiği şeyide yapamıyor takım.

Mayıs ayı bizim kadro:

Muslera
Metehan-Davinson-Abdk
BAY-Torreira-Sara-Yunus
Icardi
Morata-Osimhen​

Icardi cok zayifladi ya satürn yuzunden
1000019208.webp

Bu takıma sol bek de lazım sağ bek de

Barış dışında wingback oynayacak adam yok Sallai denen herif arkadan önüne gelen fordlayarak kanat savunamaz

Jacobs 30 maçın 15ini kaçırmış buna da güvenilmez

Yunus oranın oyuncusu değil

Rüzgarda savrulan yaprak jelert’e ise güvenilmez

Bu arada ben olsam Tariq Lamptey'e giderim. Brighton belki salmaz ama salarlarsa tam aradığımız kenar oyuncusu

jakobs jelert sallai batshuayi kazığın yağlısını soktular

sallaiye öz babası 2.5 mil maaş vermez
jelerte 5 milyon veren çıksa öpüp başına koyarsın
batshuayiye 4 milyonu araplar bile ödemeyebilir
jakobsa medicana sponsor olmuş heralde

sara hariç bir tane olumlu iş yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt