- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Çok fazla alternatif var.bodo glimtin sagbeki de listedeymis norvecli çocuk.biyogala dedi gecen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışın ajax maçındaki 3 luye geçtikten sonraki oyunu beni acayip etkiledi.Hem sağ hem sol bek elzem diye düşünüyordum ama.suan ki belliki hoca 3 lu oynayacak iki bekte ziyade özellikle sağ kanat bek alırsak kanat sorununu çözerizArtık Rashford yerine mümkünse kanat beklerine yönelsinler bence ön bölgede Morata hamlesi yeterli artık geriyi ve bekleri çözmemiz lazım.
O üçlüye şahsen hiç güvenmiyorum
Jacobs konusu sakatlık daha çok, yoksa hızını beğeniyordum
Maestro hem genç hem fizigi stabil duracak eleman gibi 3 4e aliniyorsa hemen alirim dribblingci ortasaha lazim.Ama niyeyse ilgilenmiyoruz.On numaraya oyuncu bakıyoruz. Gözümüzün önündeki Dele Bashiru yu Lazio kapıyor ve şans veriyor. Orada oynuyor da. Maestro da yeni Dele Bashiru olacak. İlerde almadık diyeceğiz .
Gerekirse paraşütle atlasın yinede yetişsin.Morata Antep e yetişir mi beyler
Morata'nın bu kadar ucuz olmasının nedeni ya satın alma opsiyonunda 1 işler var ya da Calabria'yı da yanında göndermek istiyolar.Ki oyuncuya İtalya'dan da talipler vardı..Di Marzio'ya göre doğru anladıysam opsiyon galiba zorunlu
Evet zorunlu diyo herif, abvDi Marzio'ya göre doğru anladıysam opsiyon galiba zorunlu
Maestro hem genç hem fizigi stabil duracak eleman gibi 3 4e aliniyorsa hemen alirim dribblingci ortasaha lazim.Ama niyeyse ilgilenmiyoruz.
Ne ucuzu lan yükümlülüğünden çıkıyorlar vergilerle 8 maaşı var 3 sene 24 eder üstüne bons 30u geçiyorMorata'nın bu kadar ucuz olmasının nedeni ya satın alma opsiyonunda 1 işler var ya da Calabria'yı da yanında göndermek istiyolar.Ki oyuncuya İtalya'dan da talipler vardı..
Sirtimda tasirim azizimmmmmmmMorata Antep e yetişir mi beyler
Bravo hocamSara gibi aklıyla oynayan oyuncu her zaman para eder fayda sağlar baba
Di Marzio'ya göre doğru anladıysam opsiyon galiba zorunlu
İtalya Milano'da İcardi Wanda ile orada mal paylaşımı davası varmış sanırım. Morata ile buluşup konuşmuş bile olabilir.Yeni yengeler hemen birbirlerini takip etmeye başlamış demek.
15 milyon euro diye 1 haber vardı reis.8 milyon euro olunca bu kadar Fark bence normal değilNe ucuzu lan yükümlülüğünden çıkıyorlar vergilerle 8 maaşı var 3 sene 24 eder üstüne bons 30u geçiyor