Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fazla alternatif var.bodo glimtin sagbeki de listedeymis norvecli çocuk.biyogala dedi gecen

Artık Rashford yerine mümkünse kanat beklerine yönelsinler bence ön bölgede Morata hamlesi yeterli artık geriyi ve bekleri çözmemiz lazım.
Barışın ajax maçındaki 3 luye geçtikten sonraki oyunu beni acayip etkiledi.Hem sağ hem sol bek elzem diye düşünüyordum ama.suan ki belliki hoca 3 lu oynayacak iki bekte ziyade özellikle sağ kanat bek alırsak kanat sorununu çözeriz

O üçlüye şahsen hiç güvenmiyorum

Jacobs konusu sakatlık daha çok, yoksa hızını beğeniyordum

Yedek olunca da zırt pırt sakatlanmaz herhalde. Ben de bu oyunculara bayılmıyorum ama yedek olacaklar, yedek olamayacak seviyede de değiller. Yani umarım as bekler en kritik dönemeçte 1-2 ay sakatlanmaz o ayrı tabi ama yedekler de uzun vadede her türlü asları aratır, yoksa yedek olmazlardı zaten, o kadarı biraz doğal. Kanat bek olmak Jelert'in defansif eksiklerini de düz beke göre biraz gizler, daha az hava topuna çıkması gerekir en azından mesela. Sallai'yi de daha dengeli hale getirir. Dediğim gibi Berkan bile göze iyi görünebilir. Biraz da takımın ritim bulması ve yeniden özgüven kazanması önemli tabi. O zaman vasat oyuncular da takımın seviyesine yaklaşıyor.

Senelerdir Boey dışında yedeği geçtim düzgün as bekimiz bile yoktu bu arada...

Os firsat transferi olur mu

IMG_6933.webp

On numaraya oyuncu bakıyoruz. Gözümüzün önündeki Dele Bashiru yu Lazio kapıyor ve şans veriyor. Orada oynuyor da. Maestro da yeni Dele Bashiru olacak. İlerde almadık diyeceğiz .
Maestro hem genç hem fizigi stabil duracak eleman gibi 3 4e aliniyorsa hemen alirim dribblingci ortasaha lazim.Ama niyeyse ilgilenmiyoruz.

Morata'nın bu kadar ucuz olmasının nedeni ya satın alma opsiyonunda 1 işler var ya da Calabria'yı da yanında göndermek istiyolar.Ki oyuncuya İtalya'dan da talipler vardı..
Ne ucuzu lan yükümlülüğünden çıkıyorlar vergilerle 8 maaşı var 3 sene 24 eder üstüne bons 30u geçiyor

Tüm haberler ışığında stoper ve sagbeke bonservis verilecek gibi.ama kiralık disasi(pavard-pavlovic) daha makul olur.kanat lazım ya

-------------------------Muslera(Günay)--------------------------Davinson(Kaan)-Pavlovic(Emin)-A.kerim(Jakobs)
Çaçua(Sallai)------Torreira(Lemina)------BAY(Jelert)
---------------Sara(Yunus)----İlkay(Mertens)---------------
----------Osimhen(C.Uzun)--Morata(Kutucu)------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt