Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bölge için yüklü bonservis vereceğimiz için Morata bu yıl kiralık seneye ise zorunlu satın alma ile alındığını tahmin etmek zor değil.

Sanırım olay şöyle ilk etapta 6 ay kiralıyoruz. Eğer kalmasını istersek kiralama opsiyonunu kullanırsak 8 milyon da zorunlu satın almalı 1 sene daha kiralıyoruz.

math-calculator.gif

Anlık

Nando

Kaan-Davinson-Abdülkerim

Sallai-Gabri-Lucas-Barış

Dries/Yunus

Osi-Morata

Sezon başı yerden çok etkili cevirdi topları ama asiste dönüşmedi
ilk sakatlığa kadar çok iyiydi

Monaco'da da sezonu çok iyi açmış zaten

bazı Monacolular ulan neden sattık herif tam akmaya başlamıştı falan diyodu hatta

bir şekilde herifi sahaya odaklayabilsek, üzerine düşebilsek, sakatlıktan yana şansı yaver gitse fayda alabiliriz de işte mevcut teknik heyet ve kulüp yönetimi hiç o ortamı oluşturabilecek gibi durmuyor

Lucumi veya Pavlovic gelmeyecek.

3 şubat sonrası kadro dışı bırakırlarsa Pavlovic belki.

Takımda bek yok hala stoper arıyoruz Allah akıl fikir versin ya cidden

Jacobs jelert ve sallai’den de kurtulma ihtimalimiz yok o 50 m euro ödenecek
Aynen, nelsson kaldigi taktirde ne bu stoper aski? Ha nelsson gidiyorsa da bir an evvel satmak lazim ki yerine alalim stoper

Bek alinacaksa da bence sol bek alinmali, sagda bay jelert sallai bi sekilde idare eder, solda yarim adamla napcaz?

Ben vieriyi çok severdim bu adam ona çok benzetiyorum kalite olarak güçlü kuvvetli stoperi sırtında taşıyor iş yapar hatta çok iş yapar
Olabilir rtas ama hollanda ligi cok yaniltici, lesh lig orada parlayan ve transfer olan cogu cöpe bagladi, cok örnek var

ilk sakatlığa kadar çok iyiydi

Monaco'da da sezonu çok iyi açmış zaten

bazı Monacolular ulan neden sattık herif tam akmaya başlamıştı falan diyodu hatta

bir şekilde herifi sahaya odaklayabilsek, üzerine düşebilsek, sakatlıktan yana şansı yaver gitse fayda alabiliriz de işte mevcut teknik heyet ve kulüp yönetimi hiç o ortamı oluşturabilecek gibi durmuyor
Goztepe ve hatay maclarinda totomuzu kurtardı jakobs tek başına.konya macinda da iyiydi çıkana kadar.ben laf etmem jakobsa.hep iyi kendisi,sakatlık hallolur çok zorlamazsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt