Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sara anteb de olmazsa sıkıntılı hadise dogabilir

iyi kötü gecelim cakma dayi da 1 ay yok

jakobs da yok muht berkan solda oynar,merkezde efe-toreyra ikilisiynen cikariz heralde,ulan..

Bizim muhabirler inanılmaz. Transfer haberlerini zaten geçtim, Icardi gelecek deniyor bunu fenerli yağız söylüyor. Sadece şimdiki sakatlıklar değil adamlar maça çıkacak mı çıkmayacak mı belli değil biri başka bir şey diğeri başka bir şey söylüyor

Hangisi renkfield

Ribery'i bir akşam vakti elinde Marsilya formasıyla gördüğüm an Allah'ın canımı almaya en fazla yaklaştığı zamandı muhtemelen.
Büfenin önünden geçerken fanatikin kapağında ribery’nin Marsilya formasıyla fotoğrafını görmem, elimde gazeteyle kalakalmam ve büfeci abinin okuyacaksan alacaksın genç demesiyle kendime gelmem.
aynı gazeteyle parkta oturup 1 saat boşluğa bakmıştım sonrasında🤧

Sol kanat bek kim?
3lü düzene geçip kanat bek ihtiyacını BAY / Sallai hatta cesur olup maçına göre Jelert bile oynar

Fakat bana göre kağıt üzerinde yazarak olmuyor , bizim ortadaki dinamik ve agresif durumun kırık olması şu an ne dizersen diz geride sıkıntı demek.

Jackson Tchatchoua için uğraşıyoruz diyor bizim muhabirler ama İtalyan medyasında henüz böyle bir haber görmedim
saran denilen aşağılık adam onun maçı yerine udinese-venezia maçını veriyormuş s sporttan , ne güzel izlerdik hellas maçını.

Hangisi renkfield
En alttaki heis

Jakobs yunus neysede sara niye antremanda görulmemis loooooi. Takim dagildi anasini satayim
Sara dinlendirme yada özel çalışma olabilir sakatlıktan yeni çıkmıştı sonuçta. Yunus'ta MR falan çekilmiştir herhalde, Jacobs'un sözde MR'ları temizdi ama ağrısı varmış ağrı eşiği de düşük o değişik.

3lü düzene geçip kanat bek ihtiyacını BAY / Sallai hatta cesur olup maçına göre Jelert bile oynar

Fakat bana göre kağıt üzerinde yazarak olmuyor , bizim ortadaki dinamik ve agresif durumun kırık olması şu an ne dizersen diz geride sıkıntı demek.
Sallai her pozisyonda arkadan faul yapıyor

Jelert içinse nasıl oynar diyebiliyorsunuz anlayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt