Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rashford zu villa...

anam%C4%B1zabac%C4%B1m%C4%B1za.gif

Hangisi renkfield
Kamasutra best 11 yapmışsın heis

mikautadze/gouri/dybala derken morata’ya nasıl geçtik :d , bakalım diger transflerde napıcaz, menajerler kucağa alır bu dakikadan sonra

gs’de

IMG_8067.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sallai her pozisyonda arkadan faul yapıyor

Jelert içinse nasıl oynar diyebiliyorsunuz anlayamıyorum
başka adam yok mecbur diyorum (yani önümüzdeki maç kim - antep , o maç kapsamında bakıyorum genel değil)

jelert bana göre bir yatırım, kullarak evirmen gereken bir adam gözümde (yatırım derken öyle ele alınmalı - yoksa ödenen para hazır adam parası, orası yönetimsel rezalet)

ama hiç kullanmadan gitsin havasına karşıyım açıkçası. Köhn de gitsin istemiyordum...ama malesef ne yaptığımız ne oynadığımız tam oturmadığı için işlemiyor.

Malmö deplasmanında Jelert bence gayet gerekeni yapıyordu.

Sallai konusuna katılıyorum - müdafa konusunda kasap resmen ama bizim sahada dengesiz yakalandığımızda çok oluyor o , düzgün şekilde baskı kursak o kadar sırıtmayabilir.

tecrübe etmeden bir şey dememek lazım.

Hangisi renkfield
Sonuncusu

Olması gereken bence de bu ama Okan Hoca'nın pek aklında yok sanırım. Maçlara böyle başlar, skoru alamazsam Leminayı stopere çekip Mertens'i sahaya atarım. Yunus/Kutucu'da sonradan oyuna girer.

Hala röportajlarda sayısal olarak orta saha alternatifi çok diye konuşuyor. Kerem D. sakat, Eyüp-Efe 2-3 dk'lık oynuyor tek orta saha yedeğimiz Berkan. Bekten daha kritik bir mevzu ama 2 senedir anlatamıyoruz.

Rashford gelse Zaha özelindeki muhabbetin 10 katını izleriz. hem de daha pahalıya.

utdlılrın paylaştığı video vardı rahsford'ın presi diye ...2 metre ötesinde yürüyor rakibin falan...

Kerem'i geri alırım Rashford almak yerine cidden.

Eski açıkta dün Kemerbugazdaki sahalar bozulmuş falan dediler...

AÇILDI GEÇİYORUZ diye acele yapılıp bırakıldı mı kendi haline mesela ...

doğruluk payı varsa rezillik.. her haberde yönetim dahada batıyor yav.
Gitmediğimiz için bilemem de canlı yayın açan arkadaştan takip ettiğimde videoda çok iyi görünüyordu. Onlarında gittiğini pek sanmıyorum sallama modu açınca kendi dedikleri ile ters düşüp sallıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt