Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu çacayı ve orta sahaya leminayi kesin alın stoper ve diger bek olmasada çözülebilir. nelssonu satma , kaan var onu kullan stoperde, diger kanat bekide barış yaparız onları almayi beceremeyeceginiz için. Ama bir tane iyi bek ve orta sahaya adam şart.

Herkes lemina diyor da o da yanlış transfer olur Lemina yaş olarak ilerledi bize tempolu dikine gidebilen özellikle takım 70 den sonra oyundan düşüyor buna çare olacak oyuncu lazım.
Lemina dememizin tek sebebi bitime 2-3 gün kala kulübü ile sorun yaşayıp ayrılmayı düşünen ve bize gelme ihtimali olan oyuncu havuzundaki en iyi adam olması.

Yoksa 2 senedir net bir adam alınmadı alamadık. Onyedika ile Ebimbe beni en çok mutlu eden transferler olacaktı ama onları da alamadılar. Şu an Lemina dışında bir adam gelmiyor açıkçası. 3 milyon bonservis, 3 milyon yıllık 2+1 sözleşme. Sözleşmeyi 3 yıllık zorlarsa yıllık ücreti 2.5-2.7 arasına indirmeye çalışırsın.

Nelsson eğer gidecekse durumu bu gece belli olur diye düşünüyorum çok fazla süre kalmadı diğer ihtimalde Nelsson kalmaya yakın olur.

Kaç tane stoper var la listede ?disasi kirala iste

başka adam yok mecbur diyorum (yani önümüzdeki maç kim - antep , o maç kapsamında bakıyorum genel değil)

jelert bana göre bir yatırım, kullarak evirmen gereken bir adam gözümde (yatırım derken öyle ele alınmalı - yoksa ödenen para hazır adam parası, orası yönetimsel rezalet)

ama hiç kullanmadan gitsin havasına karşıyım açıkçası. Köhn de gitsin istemiyordum...ama malesef ne yaptığımız ne oynadığımız tam oturmadığı için işlemiyor.

Malmö deplasmanında Jelert bence gayet gerekeni yapıyordu.

Sallai konusuna katılıyorum - müdafa konusunda kasap resmen ama bizim sahada dengesiz yakalandığımızda çok oluyor o , düzgün şekilde baskı kursak o kadar sırıtmayabilir.

tecrübe etmeden bir şey dememek lazım.
10 m euro bons 5 m euro maaş verdiğin ve maçlarda 2 dk süre alan bir adam nasıl yatırım olabilir? Ne verebilir ne kazandırabilir sana bu yatırım?

başka adam yok mecbur diyorum (yani önümüzdeki maç kim - antep , o maç kapsamında bakıyorum genel değil)

jelert bana göre bir yatırım, kullarak evirmen gereken bir adam gözümde (yatırım derken öyle ele alınmalı - yoksa ödenen para hazır adam parası, orası yönetimsel rezalet)

ama hiç kullanmadan gitsin havasına karşıyım açıkçası. Köhn de gitsin istemiyordum...ama malesef ne yaptığımız ne oynadığımız tam oturmadığı için işlemiyor.

Malmö deplasmanında Jelert bence gayet gerekeni yapıyordu.

Sallai konusuna katılıyorum - müdafa konusunda kasap resmen ama bizim sahada dengesiz yakalandığımızda çok oluyor o , düzgün şekilde baskı kursak o kadar sırıtmayabilir.

tecrübe etmeden bir şey dememek lazım.
Jelert'in garanti oynaması gereken ve ona en yakın olan maçlar Hollanda-İsveç-Belçika gibi futbolu fiziğe dayalı oynamayan takımlardı. Biz o maçlarda bile Jelerti oynatmadık. Okan, Jelerti Young Boys ilk maçında yaptığı 1-2 hata nedeniyle gözden çıkardı, as oyuncu olamaz dedi.

Halbuki dediğim maçlarda oynatsaydık en azından rotasyonun daha net bir parçası olabilirdi. Diğer önemli nokta ise Kaan oynayınca ne oluyor da Jelert'i tercih etmiyoruz ki. Kaan net orta saha alternatifi olmalı bu yoklukta. Bana kalsa kanat beklerden biri net Barış Alper Yılmaz olmalı.

Yunus da kanat oynasa bile merkeze girmeli ya da doğrudan merkezde tercih etmeli. Kanatta tek yöne deplase olabiliyor, merkezde alsa iki tarafa da dönebilir.

Oyuncuyu izlemedim ama teknik kapasitesi yüksek Sara var 3-5-2 ye en mantıklı seçim defans dan önce orta sahayı tempolu tutmak olacaktır.

Scout lar çok beğeniyor. Ben Trabzonspor maçında bayıldım. Bizim yorumcuların da dibi düşmüştü Trabzonspor maçlarından sonra. Ama transfer bu ne olacağı bilinmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt