Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina dememizin tek sebebi bitime 2-3 gün kala kulübü ile sorun yaşayıp ayrılmayı düşünen ve bize gelme ihtimali olan oyuncu havuzundaki en iyi adam olması.

Yoksa 2 senedir net bir adam alınmadı alamadık. Onyedika ile Ebimbe beni en çok mutlu eden transferler olacaktı ama onları da alamadılar. Şu an Lemina dışında bir adam gelmiyor açıkçası. 3 milyon bonservis, 3 milyon yıllık 2+1 sözleşme. Sözleşmeyi 3 yıllık zorlarsa yıllık ücreti 2.5-2.7 arasına indirmeye çalışırsın.
Bendeki soru işareti Lemina nin kalitesi değil zaten.Avrupa maçlarında 70 den sonra oyundan düşüyoruz 3-5-2 ye uygun tempolu oyuncu olmazsa olmaz bizim için.Transferler zaten her dönem gecikiyor ama şuan en büyük sorun orta saha ve bek problemi bu ikisi çözülürse problemler minimuma iner.Ajax maçında net pozisyon rakibe vermedik ama iki tane anlamsız gol yedik ve basit pozisyonları kaçırdık.Avrupa da her takıma karşı oyunumuzu oynarız gol de atarız ama takımın ayakta durması çok önemli ozellikle 70 den sonra.

10 m euro bons 5 m euro maaş verdiğin ve maçlarda 2 dk süre alan bir adam nasıl yatırım olabilir? Ne verebilir ne kazandırabilir sana bu yatırım?
dediğim gibi ödenen bedel rezalet. ama yönetimsel olarak yapılan o hata (Doue süreciyle başlayıp hocanında "onay veren" olarak dahil olduğu bir hata)

ödenen bağlanan maliyetin adamın üzerinde neagtif yazılması biraz acımasız geliyor bana.

üstte de dediğim gibi , verilen para zaten ziyan - ben oyuncu olarak potansiyeli var , ama bu okan hocaya bağlı . Hiç yapmadığı iş. baktığında onun onayı olmadan verilmemiş olması lazımdı o paralar.

tüm maliyet kısmını yönetimle+hocaya bağladktan sonra Boey gibi bakıyorum ben adama . oda vasatı geçmiyordu , sonunda patladı şansımıza.

iyimser yaklaşıyorum yani

Muslera ve Mertens sezon sonu emekli olduktan sonra en yasli futbolcularimizin dogum yillari:

Kaan Ayhan 1994 (Yerli)
Abdülkerim Bardakci 1994 (Yerli)
Kerem Demirbay 1993 (Yerli)
Michy Batshuayi 1993 (Yabanci - Forvet)
Mauro Icardi 1993 (Yabanci - Forvet)
Alvaro Morata 1992 (Yabanci - Forvet)

Günay Güvenc 1991 (Yerli)

3 yabanci kaliyor, 3'ü de forvet. Batshuayi satilirsa 2 kalir.

Ali Ece: “Geçen sezon Avrupa Şampiyonası’nda Nico Williams ve Lamine Yamal’ın bu kadar iyi olmalarında İspanya’nın forveti Morata’nın katkısı çok.

Morata, maçın hiç bir anında sabit durmayarak, sayısızca boş koşular yaparak bu iki futbolcuya hep alanlar açtı ve onlarda bunu çok iyi değerlendirdi.”

dediğim gibi ödenen bedel rezalet. ama yönetimsel olarak yapılan o hata (Doue süreciyle başlayıp hocanında "onay veren" olarak dahil olduğu bir hata)

ödenen bağlanan maliyetin adamın üzerinde neagtif yazılması biraz acımasız geliyor bana.

üstte de dediğim gibi , verilen para zaten ziyan - ben oyuncu olarak potansiyeli var , ama bu okan hocaya bağlı . Hiç yapmadığı iş. baktığında onun onayı olmadan verilmemiş olması lazımdı o paralar.

tüm maliyet kısmını yönetimle+hocaya bağladktan sonra Boey gibi bakıyorum ben adama . oda vasatı geçmiyordu , sonunda patladı şansımıza.

iyimser yaklaşıyorum yani
Boey 1 m euro bonservis 360 bin euro maaşa geldi reis, Jelerte ödenen para yatırım falan olamaz

Bu adamı istediğin kadar kullan ne para kazandırır ne de sahada katkı verir

Bendeki soru işareti Lemina nin kalitesi değil zaten.Avrupa maçlarında 70 den sonra oyundan düşüyoruz 3-5-2 ye uygun tempolu oyuncu olmazsa olmaz bizim için.Transferler zaten her dönem gecikiyor ama şuan en büyük sorun orta saha ve bek problemi bu ikisi çözülürse problemler minimuma iner.Ajax maçında net pozisyon rakibe vermedik ama iki tane anlamsız gol yedik ve basit pozisyonları kaçırdık.Avrupa da her takıma karşı oyunumuzu oynarız gol de atarız ama takımın ayakta durması çok önemli ozellikle 70 den sonra.
Ajax maçı evet kötü oynanmadı fakat o maçla ilgili en büyük yanılgı Ajax'ın da maçı çok umursamaması. Hollanda deplasmanlarda bir şekilde pozisyon bulunur/buluyoruz. Son maçta Bat boş kaleye kaçırmasaydı bile 2-2 rahat gelirdi. Bu takımların bize çıkarttıkları en büyük sorun geçişleri çok iyi yapmaları, Ajax bizim maçta hiç dertlenmedi bile bu konuda. AZ daha çok sorun çıkarmıştı.

70'den sonra hepimiz görüyoruz da hoca inat bir şekilde o dakikalarda değişiklik yapmıyor.

Boey 1 m euro bonservis 360 bin euro maaşa geldi reis, Jelerte ödenen para yatırım falan olamaz

Bu adamı istediğin kadar kullan ne para kazandırır ne de sahada katkı verir
orda hemfikiriz , kesinlikle itirazım yok . (Köhn'ü benzer sebepten dolayı yollamamızı istemiyordum)

madem giren girdi , bari kullanıp görelim diye öyle diyorum işte. diğer türlü başka adam yok. zırt pırt maç kaçıran Jakobs daha kötü bir harcama mesela gözümde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt