Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax maçı evet kötü oynanmadı fakat o maçla ilgili en büyük yanılgı Ajax'ın da maçı çok umursamaması. Hollanda deplasmanlarda bir şekilde pozisyon bulunur/buluyoruz. Son maçta Bat boş kaleye kaçırmasaydı bile 2-2 rahat gelirdi. Bu takımların bize çıkarttıkları en büyük sorun geçişleri çok iyi yapmaları, Ajax bizim maçta hiç dertlenmedi bile bu konuda. AZ daha çok sorun çıkarmıştı.

70'den sonra hepimiz görüyoruz da hoca inat bir şekilde o dakikalarda değişiklik yapmıyor.
Ben Ajaxin maçı umursamadigini düşünmüyorum hatta Ajax in çok iyi takım olduğunuda düşünmüyorum.Mesela şuan Feyenoord çok daha iyi bir takım.Ajax kendi evinin avantajını iyi kullandı bizim problemimiz özellikle deplasmanlarda bek oyuncularimizin aleni yetersiz kalması.

İgne ile avatarımdaki fb balonunu patlatmak isteyen varsa,buyursun

Boey 1 m euro bonservis 360 bin euro maaşa geldi reis, Jelerte ödenen para yatırım falan olamaz

Bu adamı istediğin kadar kullan ne para kazandırır ne de sahada katkı verir
Kesinlikle, bu paralar ne ara normalleşti anlayamıyorum. İlk alındığında da yazdım diye hatırlıyorum, maksimum 5-6 'ya alınmalıydı. FB'nin En-Nesyri'y 20 vermesi, bizim Sara'ya 18 bana hala inanılmaz rakamlar geliyor.

Şimdi de stopere 15+ vereceğimiz muhtemelen. Yıllık ücretleri de inanılmaz kontrolden çıkarmış durumdayız.

Fakat Jelert konusunda sahada daha fazla katkı alınabileceğini düşünüyorum. Kaç maç sonradan oyuna girdi, mevkisini söyleyebilir miyiz? Sağ açık, sol açık, sağ/sol bek, orta saha da bile gördüm.

İgne ile avatarımdaki fb balonunu patlatmak isteyen varsa,buyursun
kick.gif

Sara dinlendirme yada özel çalışma olabilir sakatlıktan yeni çıkmıştı sonuçta. Yunus'ta MR falan çekilmiştir herhalde, Jacobs'un sözde MR'ları temizdi ama ağrısı varmış ağrı eşiği de düşük o değişik.
Yunus olmaz zaten bu macta. Jakobstan da vazgectim artik. Sara önemli. O yoksa ayvayi yedik demektir

Okan beyimiz hala orta saha istemesin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt