- 27 Ocak 2010
- 139.524
- 105.869
- 5.648
alvaro morata rakipleri morarta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kronik demek kiSara da mı sakatlandı
Bu Taha Sarıateş kim. Hatayın Altyapısından gelmiş. 195 boyunda 48 numara ayaklı .
Bir hesap eşinin durumu nedeniyle bir günlük izin verildi demiş ama nedir durum bilmiyorum.Sara da mı sakatlandı
idman fotolarında görünmüyordu..bir bilgi yok ama sakatlandığına dair..bir yerde eşinin özel durumu için izin verildiğini okudum sadece..başka bilgi yok.Sara da mı sakatlandı
makul
Yönetim haber vermeyi kestiğinden beri sadece eleştiri haberlerini okudum. Çoğu daha Moratanın bügün geleceğini bile söylemedi.bizim muhabirler gerçekten çok reziller..idmana çıkmayan 3 topçu var..yunusun sakatlığında durum ne ,jakobs ne durumda sara neden idamana çıktı çıkıp tek haber vermiyorlar..varsa yoksa transfer etkileşimi sallama haberler ile..
Raul Madrid'in direk yildiziydi ben daha çok Morientese benzetiyorum.Morata'ya Raul benzetmesi yapabilir miyiz? Tabi Raul seviyesinde değil ama ona yakın bir profil olarak söylüyorum.
Raul de o zamanki yıldızlar takımının içindeki gösterişsiz ama en faydalı adamdı.
bu ali ece delirmesi muhabbeti nedir? nerde yapiyor onu?