Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tane adam bildirme hakkı var. Sallai ve morata olacak. Nelson gidecekse stoper yetiştirmek lazim, gitmeyecekse orta saha almak lazim. 3lu oynayacaksak baris, sallai, jelert oynar sag bekte.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
salai lig de ne oynuyorki birde ödül olarak avrupaya yazacaklar

@Taha Karadeniz Beyler bu sosyal medyadaki Lemina yangını nedir? Lemina'yı aşırı seven biri olarak bu arkadaşı Jacobs gibi sürekli maç kaçıran biri olarak hatırlıyorum. Yeteneğine de doyamamıştık ama yani adelesini tuttuğu görüntüler dönüyor sürekli kafamda
onceki baslik kapanmis. mesajini yeni gordum sevgili taha .
evet ,dedigin gibi ; bizdeki sureci o tarz bir gorunumde idi .

diger yandan ,
acikcasi , gecen sezon lemina kendi takiminda devamliligi olan bir gorunumde idi . iyi de performans sergiledi.hocasi ve taraftarlarinin tuttugu isimdi. ki , kaptanliga getirildi .

nacizane, kendisini -mevcut gorunumumuz dolayli- istemem de ozellikli neden,
bu gecen sezonki performansi ve devamliligini bize tasiyip buradan da yansitmasi - sartiyla - gelmesine olumlu bakiyorum .

kanimca, genel takim performansi problemimizle ilisik lucas ve sara nin alteratifsiz ligin kalan periyodunu tasiyamayacaklarini dusunuyorum. -ikisinden biri olmadiginda ariyoruz . sezon basi kadro planlamasinin hatali yapildigi bariz gorunuyor .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Lemina dememizin tek sebebi bitime 2-3 gün kala kulübü ile sorun yaşayıp ayrılmayı düşünen ve bize gelme ihtimali olan oyuncu havuzundaki en iyi adam olması.

Yoksa 2 senedir net bir adam alınmadı alamadık. Onyedika ile Ebimbe beni en çok mutlu eden transferler olacaktı ama onları da alamadılar. Şu an Lemina dışında bir adam gelmiyor açıkçası. 3 milyon bonservis, 3 milyon yıllık 2+1 sözleşme. Sözleşmeyi 3 yıllık zorlarsa yıllık ücreti 2.5-2.7 arasına indirmeye çalışırsın.

En azından 3 yılsa son yıl az verelime ikna edersin. En en kötü, ilk 2 sene 3m, sonraki yıl 2m + bonuslar falan (maç sayısına göre)

Danso işi ciddili mi yav? Menajeri önerdi falan deniyor

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Danso ayrılmak istiyor sanırım takımından bundan ana sebeplerden biri maaştır yüksek ihtimal. Hep takımlarla adı çıkıyor en son Juve adı çıkmıştı satın alma opsiyonlu kiralık ama yattı o transferde menajeri o yüzden stoper arayan takımlara öneriyor olabilir ama Lens sanırım 25 altına vermiyor.

Muslera ve Mertens sezon sonu emekli olduktan sonra en yasli futbolcularimizin dogum yillari:

Kaan Ayhan 1994 (Yerli)
Abdülkerim Bardakci 1994 (Yerli)
Kerem Demirbay 1993 (Yerli)
Michy Batshuayi 1993 (Yabanci - Forvet)
Mauro Icardi 1993 (Yabanci - Forvet)
Alvaro Morata 1992 (Yabanci - Forvet)

Günay Güvenc 1991 (Yerli)

3 yabanci kaliyor, 3'ü de forvet. Batshuayi satilirsa 2 kalir.

Bana Mertens 1 sene daha kalacak gibi geliyor, şampiyon olursak özellikle tabi...

Şimdiden bazi hazırlıklari yapmak gerekiyor Berke yi yabancı kaleci de alsak takıma kazandırmak gerekiyor.

Avrupada transfer donemi yarın saat gece 12:00de 3 şubatı bulunca mi kapanacak?yoksa 3 subat günü boyunca mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt