Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee teklife ne demişler samiyen? Oluru var mı burası önemli bizim için.
Zaten kadro dışı değil mi takımında? Takımı bırakır da Lemina 3 falan ister şimdi bir de 31 yaşında. Sangare, Diarra gillerden genç bir ota saha getirmek daha sağlıklı olurdu. Bu yol iyi bir yol değil. Morata- Lemina iki 30 yaş üstü oyuncu. Stoper ve kanat bek 25 yaş veya daha küçük olmalı o zaman.

Ahb olan bir şey yok ki, çabuk galeyana mı geliyoruz yine. Sonra heves kırıklığı oluyor. Lemina ikna edilir bence ama bu işin gerçekliği ne bilmek lazım.
o yüzden "olursa" yazdım ya postta.

hiç orta saha haberi kırıntısı bile çıkmıyordu. birden her yerden lemina haberi akınca, haklı olarak yükseldik yahu. :d

Bu rasforda Aston Villa da Zaniolo muamelesi yapılacak bakın görün. Fazla şans bulamadan döner geri yazın . Çok defansif bir hocası vardı Villanın değişmediyse.

Nelson kalsın.ahmetcan kaplan kiralansin ve yusuf ozdemir gelsin,sene sonu berke geliyor,can uzun da alırız tamam.

Yanlış bir şey yok

Bu çocuklar alt yaş kategorilerde de oynamıyor kiraya da gitmiyor

Alternatifler yani

Abes duruyor ama bizim hatamız. Bu çocuklar kesinlikle kiralanmalı dakika almayacaklarsa

Gerçi Efe ve Metehan dakika aldılar bir nebze
sevgili ali , ikinizin yorumunu okudugum , dedigine katilmakla beraber ,

nacizane dusuncem , sezon baslangicli ,tercihim ; demirbay yerine o bolgede kaan onceligim olurdu .
yerine gore de ozellikle lig ve yerel kupa da efe olurdu rotasyon onceligi .
cok tuttugum bir yetenekti alt yas jenere maclari donemi . a takima tasinmasi kendisi adina buyuk kirilma ani bu yasta. bizim arda hatirlarsaniz kiraya gidip ardina anca oyle formayi alabilmisti . bu sekil verimsiz rotasyon tutumu olacaksa,bencede cok gecmeden kiraya gitmeli .

basa donersek , hoca nin , bence saglikli bir rotasyon yolu cizdigini dusunmuyorum .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Iki depar atinca sakatlanmiyormuydu bu lemina? Brn öyle hatirliyorum adami.. ins. Düzelmistir

Bizim yönetimin sıkışınca Lemina'ya gideceği belliydi. Tamamen popülist odaklı transfer yapıyorlar. Daha sükseli yıldızları denediler önce, başkaları olmadı Morata oldu, üstüne de taraftarın bu kadar çok istediği adama bir şekilde gideceklerdi. Kötü diye demiyorum bu arada.

Lemina gelirse;

Sara mı yok? Ya da dinlenmesi mi lazım? Atarsın sahaya.
Torreira mı yok? Ya da dinlenmesi mi lazım? Atarsın sahaya.
Sağ kanat bekinden verim mi alamadın? Atarsın sahaya.
Stoperde mi sıkıştın? Atarsın sahaya.
Sıkı/zor bir maç öncesi Mertens mi yok? Atarsın sahaya.
Dörtlüye dönmek zorunda mı kaldın? Sağ bekler güven mi vermiyor? Atarsın sahaya.

Lemina yeter ki sağlıklı ve makul formda olsun ve oynamak istesin, 10 maçın 7-8'inde falan bu 6 senaryodan birine ihtiyaç olur zaten.

Umarım makul maliyetlerle olur tabi maaş başta. 2 sene çok astronomik değilse istediği parayı verin. Üçüncü sene için 2m + bonuslara falan oynasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt