- 26 Ocak 2021
- 41.409
- 40.691
- 3.078
Lemina wolwes in sportif direktoru ile tartısıp kadro disi kalmasaydi orada devam ederdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle . eger boyle bir imkan varsa ,mutlak degerlendirilmeli. eyupspor da sureklilik kazansin, motive olsun ve ozguvenini kazansin kafi .Yusuf'u madem oynatmayacaktın, niye kiralamadın diye sormazlar tabii.
takım kaptanıydı zatenLemina wolwes in sportif direktoru ile tartısıp kadro disi kalmasaydi orada devam ederdi.
Enayi fulham premier ligde nefesini keserler o fiziksel durumla.
Geliyormu keranacı?
Bu mevzu sezon başında yapılmalıydı. O zaman da dedik. Saçma sapan işler...kesinlikle . eger boyle bir imkan varsa ,mutlak degerlendirilmeli. eyupspor da sureklilik kazansin, motive olsun ve ozguvenini kazansin kafi .
saygi ve selamlar .
Torreirayı çıkar Yunus'u ortaya al. Sol beke de Sallai Jakobs Berkan'dan hangisini koyarsan koy
Simdi Danso, sezon sonunda Baumgartner![]()
Fena maç çıkardı. Maç 0-1 devam ederken acayip işler yaptı. Bugün şansı da yanındaydı biraz ama her gördüğümde ulan acaba olur mu diyorum?Taffarel ağabey Alisson'u da al gel Cimbom'a
tzolakis yarek dilorenzo?
Sanchez-Danso-?
?-Torreira/Lemina-Sara/İlkay-BAY/Jacobs
Bamgaurtner
Osi-Icardi/Morata
sevgili nurullah , biz sevgili @Onur Adıbelli ile *bu *oyuna kendimizce ; ^rus ruleti^ diyoruz .Lemina'yı çok seven ve beğenen biri olarak söylüyorum bunu 2+1 yıllık sözleşme ve 3 milyon € maaşın üstünde verilen her sözleşme hainliktir.
Son 4 yılı (28-32 yaş aralığını) çok sağlam geçirdi onun yorgunluğu illaki olacaktır. Ben yine sakatlanacağını düşünüyorum hele bir de *hocanın *cümbüş *oyununu düşününce...
Aslında max 2 milyon € falan teklif etmemiz lazım ama bizde yarım sezon top oynayan bile takımın ortalaması olan 3 milyon € para istiyor o yüzden risk alınabilir ama üstünü veren haindir.