- 27 Ocak 2010
- 139.565
- 105.923
- 5.648
icardo nasıl döndü lan bırakkkkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danso ve Jackson gelir ise ben anunnakilere verecek misinİhtiyacımız Morata değil, bu hype’a kapılıp şakşakçılık yapan taraftarın da aklına ben.
Defans can çekişiyor bunlar Morata ile şov yapıyor.
Diğer pistten kalktığı söyleniyoricardo nasıl döndü lan bırakkkkk
Konya'da inecek İst aşırı sisliicardo nasıl döndü lan bırakkkkk
*. sezonluk kadro planlamasi konusunu hic ama hic hatirlatma onurcum .Bu mevzu *sezon *başında yapılmalıydı. O zaman da dedik. Saçma sapan işler...
Gardiiii
Icardi asık suratla taraftara bir gülümsemeden, bir el sallamadan kaçıyorsa sezon sonu ayrılık görüşmelerini başlatmak için gelmiştir muhtemelen.
Bravostoper için neden bu kadar kasıyoruz anlamıyorum. eldeki rotasyon lig için oldukça yeterli değil mi? nelsson illaki gideceğim diyorsa ok diyebilirim bu stoper işine sadece.
Yazıklar olsun sana
Öyleyse de yapacak bir şey yok, kendisi bilir.Icardi asık suratla taraftara bir gülümsemeden, bir el sallamadan kaçıyorsa sezon sonu ayrılık görüşmelerini başlatmak için gelmiştir muhtemelen.
Sis varmis.Nevzat bir tane daha transfer için böyle sallamıştı gelemiyor diye
istanbulda var ztnMilan da sis gözükmüyor nevzAT
Kulüp şubata kadar izin vermiş, izni bitmiş ondan gelmiş.Icardi asık suratla taraftara bir gülümsemeden, bir el sallamadan kaçıyorsa sezon sonu ayrılık görüşmelerini başlatmak için gelmiştir muhtemelen.