Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi sakin olun yav. En ufak eleştiriden nem kapıyor bizim ülke insanı. Antep maçına yetişir belki diye umut ediyorduk

Sakinim de yani adamlar neden sisi hesap edip daha erken saatte binmedi uçağa diye de eleştiri mi olur? Prosedürler kaçta bitti bilmiyorsun, adamın başka bir ülkeye taşınmadan önce ne hazırlık yapması gerekiyordu, ne kadar sürdü bilmiyorsun. Ortaya sallıyorsun. Sen sakin ol asıl yani, onu diyorum :)

Sağ bek için adı random yazılan herif gelirse Jelert'i brakır Okan. Malum alternatifli mevki sevmiyor hocamız

Yusuf+Icardi
Orta saha+sağ bek olur. Stoper gelirse Nelsson gider

Jelert'i de kiralık verirlerse şaşırmam
Süre daralıyor yusuf banko olur dediğin gibi Icardi dondurulur dostum. Zorunlu kiralıklar acayip bozdu bizi Jakobs-Sallai

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sakinim de yani adamlar neden sisi hesap edip daha erken saatte binmedi uçağa diye de eleştiri mi olur? Prosedürler kaçta bitti bilmiyorsun, adamın başka bir ülkeye taşınmadan önce ne hazırlık yapması gerekiyordu, ne kadar sürdü bilmiyorsun. Ortaya sallıyorsun. Sen sakin ol asıl yani, onu diyorum :)
Ben sadece bir soru sordum, taraftarın karşılayacağı yıldız topçuyu saat 23'te istanbula indirmek mantıklı olmadığı için. Her sorgulamaya bukadar kapalı olmayın, gayet normal bir soru soruyorum orda. Tabiki işler uzamış olma ihtimali olabilir, o durum nasıl doğalsa neden bukadar geç saate kaldı dşye sormak da doğal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt