- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sneijderin geldiği gün fb yılmaz vuralın takımı ile berabere kalmıştı kadikoyde.ilhan palut yilmaz hocanın on dişi etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavga falan mı etti, kadro dışı mı oldu yoksa, transfer fln mı yaptılar acabaDumfries as oynuyo interde imkansız bir iş
Çöp olan kimHellas adına güzel görünüyor, markete giderken çöpüde atmışlar
Yirmi bayıldık bir yirmi daha verip arkamıza yaslanıp izleyelim en güzeliDumfries gelsin
hepbirlikte soyunalım
Morata dışında biten bir şey yok, olsa zaten elli kere açıklanırdı.Ultrastlan normalde transfer yapın diye açıklama yapmaz yönetime ters gidemez. Belli ki bunlara dediler ki biz 1-2 güne transfer açıklıcaz siz yalandan yangın yapın da güçlü görünün. O yüzden Lemina’yı bitirecekler hersldr
ömer faruk özcan kim abi ben daha ünlüyüm gs duayeni olarak
maaşının birazını biz veririz. alıştık zatenMaaşı yüksek olmasaydı Feyenoord'a satardık adamlar santraforsuz kaldı
Emin efendi diyecekki gelin beni lütfen alın pişmanım. Belki düşünürüz. Kulübede adam lazımEmin Bayram ı da çekelim.
Onlar için fazla verecekleri yarısı olurmaaşının birazını biz veririz. alıştık zaten
Nerden?Hollanda milli takımının ve Inter'in en iyi oyuncusu he , tamam gelsin İstanbul'a kadar çıplak koşmazsam adam değilim
Hellasın Kamerunlu oyuncusu , bize yaramaz , kazık yerizÇöp olan kim
Bugun izledim. Bize cok fazla bi herif yaw.Nelsson > Hellas
Tchatchoua > Galatasaray