Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne demiş. Çevirisi de yapılmıyor
Bu, İtalyanca bir haberden alınmış gibi görünüyor. Şöyle çevrilebilir:
"Galatasaray, Cristante için yoklama yaptı. (Sky Sport)"

Yani, Galatasaray'ın İtalyan futbolcu Bryan Cristante ile ilgilendiğine dair bir söylenti ya da transfer girişimi olduğuna işaret ediyor.

Gpt

Yedeği güçlendirmek de önemli. Ortaya bi oyuncu alınsa 11 için yeterli gerisi forma mücadeleine girecek adamlar olmalı. Yedek kulübesi rezalet çoluk çocuk dolu.

Ben artık bıktım alternatiflerden vasat vasat adamları topluyoruz .. Lemina gibi ne vereceği belli adamı alıp getirsinler işte ..Bu cristante 5 krs edecek topçu değil

Lemina bicok mevkiyi yedekliyo,bi de artik taraftar gaza geldi.asarlar valla

Gerekli adamları alamazlarsa, 2026'ya kalırsa hep beraber isyan edip istifa diyeceğiz zaten. Ayrıca 10 gün önce gelseler derbi öncesi merhaba diyebiliyorlar da yarın gelince mi diyemiyorlar? 10 gün mü yani olay? Bu adamın hızlı bir şekilde bir fikre varıp sonra yanılmış olabileceğine ya da abartmış olabileceğine hiç ihtimal vermemesi en büyük zaafı. Her haltı en iyi o bilir o düşünür. Onun dışında herkes gerizekalı. Normalde bence de akıllı biri ama sürekli bu kibir ve sabit fikirlilik günahına düşüyor. Bir kere Morata transferini apar topar kötüledi, kötülerken de otomatikman asıl gerekli transferlerin yapılmamasıyla ilişkilendirdi ya... Şimdi ille onu haklı çıkartacak argüman üretiyor işte... Belki kendini kandırmaya çalışıyor, lan saçma eleştirdim galiba diyemediği için...

Olmaz tabi de, örnek olsun diye söylüyorum, 3-4 gün içinde Lemina, Pavlovic ve Dumfries gelse de mi hala kötü bir transfer sezonu mu oalcak? Mesela onlar gelmesine rağmen derbiyi ve şampiyonluğu kaybedersek yine de transfer başarısızlığından mı olacak? Ben de bu yönetime hala hiç güvenmiyorum, özellikle transfer konusunda asla güvenmiyorum, beklentimi de düşük tutmaya çalışıyorum ama bu transfer dönemi özelinde yorum yapmak için sonuçları bekliyoruz. Morata da faydalı ve bence gelecek için de gerekli bir transferdi, ne alakası var diğer mevkilerle yahu? En acil ihtiyaç değildi doğru ama o da ihtiyaçtı ve hem kısa vadede hem uzun vadede olumlu bir iş yapıldı gayet. Tabi maliyet değerlendirmesini netleşince ayrıca yaparız. Şu transferi başka transferlerle ilişkilendirmeden, başka eksiklerle ilişkilendirmeden tek başına değerlendirmek bu kadar mı zor arkadaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt