- 23 Ocak 2019
- 25.461
- 33.134
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine lazim reis kanat bek en az 1 tane. Birinde barışı koyarız hadi öyle götürür o 1 tanesini digerine kim olucakBu sorunun cevabını Okan buruk da bilmiyordur.
3 lü oynayacaksak gerek yok gibi zaten. Transfere göre oynuyoruz. Ama belli ki 3 lü oynayacak Okan buruk. En azından bu sene buna geçiyoruz.
Sinan Engin sildirtmiş olabilirbenim basligim nereye gitti
Idare edemeyiz. Yunusu görduk kanat bek oynayamiyor. Jakobsa da guvenemeyiz yari yolda birakir. Yani 1 tane sol kanat bek lazim3’lüye dönüyoruz üstad muhtemelen bek alinmayacak
Kanat beklerde de baris yunus jakobs jelert idare edecek gibi
Jacobs sakat yunustan da kanat beki olmaz 1 tane bek net lazımJakobs ve yunus idare eder diyordur hoca
Sağda zaten baris kesilmez
43 defa İtalya milli takım forması giymiş bir oyuncu yani Lemina dansa yaşini düşünürsek çok daha mantıklı bir isim.Ulan kim bu lavuk valla sövecem lemina varken gittikleri adam buysa rezalet.
Ya ne sandınOhaaaa ahmet kutucu bildirilmeyecekmiş uefa’ya
Bilmiyorum belki 3 Şubat'tan sonra olabilirAsensio @Alper Altun aston villa olmazsa gelir mi?santi yine ilgilendiğimizi yazmis
Bilmiyorum yerli oyuncu baabinda benim istedigim biriydi. Ozellikle Yunus ve Mertens'in son maclarda performansi dustugu icin rotasyon anlaminda sevinmistim. Daha 1 mac 15 dakika oynadigi icin de cok elestiresim gelmedi. Soyle bi 3-4 mac gormek istiyorum.ben transferden önce de alınmaması gerektiğini savundum.. 6 milyon para harcadık durduk yere şimdi düzgün adam alamazsak ne halt yiyeceğiz bari kutucuyu en son alsalardi
ne aldığımızın henüz kimse farkında değil