- 20 Mayıs 2011
- 23.356
- 10.325
- 1.873
Milanda şuan oynayabilecek durumda 2 stoper var 2 Şubattaki maç sonrası bişeyler olabilir diyorlardıPavlovic yattı mı yav.
Asensio AV ye gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milanda şuan oynayabilecek durumda 2 stoper var 2 Şubattaki maç sonrası bişeyler olabilir diyorlardıPavlovic yattı mı yav.
Asensio AV ye gitmiş
OverratedAbi hatay yöresinin biberli ekmeği ve kaytaz böreğini yedin mi,tavsiye ederim
Overrated
Onu Milan istiyordu diye hatırlıyorum.Ney felixi de mi istiyorlarmış bunlar
Onu Milan istiyordu diye hatırlıyorum.
Bırak herifi ya,lemina Galatasarayda demiş. bilsin bi kere deŞu nevzat neden yasaklanmıyor ? Yemin ediyorum ahmet denizci daha gerçekçi vala bıktırdı şu adamlar bu kadar boş olunmaz
Kaynak nedir üstad, Transferecribi diye arattığımda bir şey bulamadım.Transferecribi:
Lemina'da biten bir durum yok Galatasaray'a bir teklif geldi eğer o kabul edilirse çok daha farklı bir isim gelecek Galatasaray'a. Bizden Zaniolo istiyorlar yerine oyuncuyu + para veriyorlar burada önemli olan Zaniolo kabul etmesi duruma göre o transfer netleşecek.
Galatasaray Morata dışında minimum 4 max 6 oyuncu transferi daha yapacak.
Evet, guzel olurdu. Bu cocugun Paris'ten gidecegi haftalardir biliniyordu ama 12 kisiyle oynayamayacigimiz icin bir tesebbuste bulunmadik sanirim. Ayrica Monchi ve Unai gibi iki Ispanyolun oldugu yere gitmesi de normal.Asensio’yu biz almalıydık.
Verim alsak büyük bir efsane olurdu