Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.989
- 10.809
- 2.838
ne zaman bitiyor bu transfer dönemi. Bu herifler kulübü iyice uçuruma sokmadan bitse bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstadim bu elemanı uzun süredir takip ediyorum söylediği herkes tuttu. Net konuşuyor icerden biri galiba. Transfermark oyuncu transfer olasılığı kısmına yorum yapıyorKaynak nedir üstad, Transferecribi diye arattığımda bir şey bulamadım.
Seni yeni konuma davet edeiyorumKaynak nedir üstad, Transferecribi diye arattığımda bir şey bulamadım.
Nerdeabi kir dugunu severmisin
eger gelirsen ozel istedigin talisker benden
Zaniolo zaten Fiorentina'ya gitmiyor mu?Kaynak nedir üstad, Transferecribi diye arattığımda bir şey bulamadım.
Bu neymiş yav bu canavar güzel olmaz mı bizim takıma
Bu neymiş yav bu canavar güzel olmaz mı bizim takıma
Zaniolo'ya teklifi hangi takım yapmış? Oyuncu zaten Fiorentina'ya gidecek şartlı satın almanın şartında anlaşıldığında.Üstadim bu elemanı uzun süredir takip ediyorum söylediği herkes tuttu. Net konuşuyor icerden biri galiba. Transfermark oyuncu transfer olasılığı kısmına yorum yapıyor
Cornson mu hatipoglunu çevirmen lazım bunu değilLemina hakkinda düsüncelerini alalim batuhan cornson

Aston rashfordu da istiyor alamazlar ve son fener ne alaka yavAsensio villa ya gittiğime göre puştlar rashford veya son u alacaklar kesin
Bakarız yazınkusadasina yakin
Oyuncu İspanyol demis ortasaha ve kanat oynayabiliyor demiş. Kim bu oyuncu?