Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skandal bir yonetim, skandal. O kadar eksik bölge var, sadece morata alabildiler, o da şov yapmak için. Bekler, orta saha, kanat zayif. Antep puan kaybinda görürüm yönetimi ve hocayi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize HM Son gibi adam lazım tam sol kanata.

Fb’ye yazmışlar ama oraya gideceğini sanmam.

Ha gidebiliyorsa biz alalım

Skandal bir yonetim, skandal. O kadar eksik bölge var, sadece morata alabildiler, o da şov yapmak için. Bekler, orta saha, kanat zayif. Antep puan kaybinda görürüm yönetimi ve hocayi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazın mertens yerine Sara mantığında bir transfer yaparlarsa OK bu arada.

devre arası cukka adam bence baya zor iş zaten. Morata Osimhen sonrasi İcardi -- morata duo olayı içinde şimdiden gelmesi iyi oldu.

Osimhenle morataya kim servis yapacak en önemli sorun bu

3412 de ki o 1 e 1 isi lazım

Kariyerli ender oyuncu ülkemizde başarılı oldu. Ligin üzerinde adama gitmeye gerek yok. Öyle olunca hem beklenti artıyor hemde sabır azalıyor. Örnel Osimhen. Kendisine küfrederken buldu bazıları kendini. Neye sahip olduğumuzun gidince farkına varacaklar. Osimheni beğenmiyoruz lüxe bak

Osimhenle morataya kim servis yapacak en önemli sorun bu

3412 de ki o 1 e 1 isi lazım
3 4 2*- 1 gibi olur diye düşünüyorum

moraya mertens /Morata sara en uç osi gibi oluşabilir.

en önemlisi Sara'ya önünde ekstra pas atacak biri olması mühim bir iş bana göre.
Aynı zamanda BAY ve kendine geldiğinde Yunus için boşluk yaratma işleride var.

isimden bağımsız olarak söylüyorum tabi bunu.

Sara nın bu dönemde sakatlığı olmasaydı adım gibi eminim ki Lemina veya bir başkası gündeme bile gelmeyecekti.

2 Şubat'a girdik.. Gerçek anlamda hiçbir ihtiyaç bölgesine transfer yapılmadı..

Davinson'un yanında oynayacak stoper yok.. Yunus ve Barış'a alternatif kanat yok.. Sağ bek yok.. Sol bek alternatifi yok.. Orta sahada Sara ve Torreira alternatifi adam yok..

5 net transfer lazım..

3 4 2*- 1 gibi olur diye düşünüyorum

moraya mertens /Morata sara en uç osi gibi oluşabilir.

en önemlisi Sara'ya önünde ekstra pas atacak biri olması mühim bir iş bana göre.
Aynı zamanda BAY ve kendine geldiğinde Yunus için boşluk yaratma işleride var.

isimden bağımsız olarak söylüyorum tabi bunu.
Yunus ve barış servis yapan adamlar değil servis bambaşka bir şey

Barış karambol takılıyo haybeye içeri ortalıyo yunus kendine oynuyo mertensin temposu yetmiyo ikisine topu getirecek bir sara var o da hangi birini yapacak tek adamla olmaz beklerin hücumu sıfır toreira sıfır lemina da aynı

Barış toreira lemina sara jakobs
Osi morata

Şöyle kadro yapılıyo da ileriye topu kimin getireceğini kimse söylemiyo,yazın da orta sahayı toreira amrabat yapalım deniyodu ok osyı tuttun da hücum nolacak sorusuna bir türlü cevap verilemiyodu

Osinin henüz gelmediğini ve şimdi isminin çıktığını farzet ligi parçalar servise gerek yok dersin de öyle olmuyo işte adama top gelmiyo az biraz geleni de kaçırıyo penaltısız golü yok

Psv mal değil ciddi sakatlık yaşamış kulüpsüz 36lık perisici alsın adam 4 gol 7 asistle oynuyor

1.öncelik kesinlikle ya kanat ya 10 minimum 1 tane ileri ikiliyi besleyecek birisi lazım ve tabiki artık bekleri de aktif etmemiz gerekiyo

dönem boyunca hiç ortasaha aramayıp şimdi böyle abaza gibi aramamız Sara nın sakatlığının uzun olduğunu düşündürmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt