Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson Nelson Apo
Lemina Sara
Sallai------- Yunus-------- Barış
Osimhen Morata

Mevcut kadroda böyle oynamak lazım. Hem 3lü oynayıp hem orta 3lüyü Torreira-Lemina-Sara yaparsak kabız olur. Mertens zaten öldü. Yunus da asla kanat bek oynayacak bir oyuncu değil

Şu Lemina'yı kaçırmayak 1 zahmet. Ücretini ve yaşını düşünmüyom. Kısa vadede 5. yıldızı takalım. Sonra nolursa olsun. Yoruyor artık GS​

Yunus ve barış servis yapan adamlar değil servis bambaşka bir şey

Barış karambol takılıyo haybeye içeri ortalıyo yunus kendine oynuyo mertensin temposu yetmiyo ikisine topu getirecek bir sara var o da hangi birini yapacak tek adamla olmaz beklerin hücumu sıfır toreira sıfır lemina da aynı

Barış toreira lemina sara jakobs
Osi morata

Şöyle kadro yapılıyo da ileriye topu kimin getireceğini kimse söylemiyo,yazın da orta sahayı toreira amrabat yapalım deniyodu ok osyı tuttun da hücum nolacak sorusuna bir türlü cevap verilemiyodu

Osinin henüz gelmediğini ve şimdi isminin çıktığını farzet ligi parçalar servise gerek yok dersin de öyle olmuyo işte adama top gelmiyo az biraz geleni de kaçırıyo penaltısız golü yok

Psv mal değil ciddi sakatlık yaşamış kulüpsüz 36lık perisici alsın adam 4 gol 7 asistle oynuyor

1.öncelik kesinlikle ya kanat ya 10 minimum 1 tane ileri ikiliyi besleyecek birisi lazım ve tabiki artık bekleri de aktif etmemiz gerekiyo
tamamen aynı bakıyorum , sarayı az daha ofansif anlamda Oodegard / Kross tarzı kullanarak arkasında bağlantı olacak taşıyıcı özellikli kademe yapan adam lazım.

ben devre arası olduğu için bu sezon dahilince elde an itibariyle kim/ne varsa diyerek bakıyorum. Bu yaz tekrar yapılanma işleri olacak besbelli ve bu yönetim+okan hoca kombosu o konuda iyi değil.

belki dediğimizi merkezden sara+yunus yapardı evirebilsen, belki eyüp ortaya çıkardı bilinmez. elalem yamalı kendi takımı içinde messiye dönüştürdü mesela (kıyas olarak değil takımın olmazsa olmazı gibi bakınca) . bizde o cesaret oluşamıyor bir türlü.

Davinson Nelson Apo
Lemina Sara
Sallai------- Yunus-------- Barış
Osimhen Morata

Mevcut kadroda böyle oynamak lazım. Hem 3lü oynayıp hem orta 3lüyü Torreira-Lemina-Sara yaparsak kabız olur. Mertens zaten öldü. Yunus da asla kanat bek oynayacak bir oyuncu değil

Şu Lemina'yı kaçırmayak 1 zahmet. Ücretini ve yaşını düşünmüyom. Kısa vadede 5. yıldızı takalım. Sonra nolursa olsun. Yoruyor artık GS​
%100 aynı fikirdeyim.

6ds uyudum simdi uyandim. Lemina'dan haber var mi?

bize çok iyi olur diye düşündüğüm adamlarla ilgilenmemiz çok güzel fakat sonuç yok.

bu adam da, jackson da nokta adamlar olur

dün jacksonu da, lovrici de izledim. ikisi de sahanın en iyisiydi biri gol de attı.

ilgilenip sonuçlandıramamak rezil bi durum

dönem boyunca hiç ortasaha aramayıp şimdi böyle abaza gibi aramamız Sara nın sakatlığının uzun olduğunu düşündürmesi
Adamı tam iyileşmeden Ajax maçında oynatırsa böyle olur, elimizde alternatifi olsaydı 1 maç daha oynatmaz adamı tamamen hazır hale getirebilirdik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Goztepe
Basaksehir kupa
Basaksehir
Hatay
D.kiev
Konya
Ajax

Son 7 macta 12 gol atmışız.. 4 tanesi penaltı,4 tanesi duran top golü...Son 7 maç akan oyunda sadece 4 gol attık.. 1 tanesi de abdulkerim'in uzaktan vurduğu ve savunmaya çarpıp gol olan kiev golü..

Hücumda feci bir bitiricilik sorunumuz var,gelen ve konuşulan transferlerin hiçbiri de buna net çare olacak gibi değil..

Bunu çözmemiz lazım yoksa içerideki adana demir maçını bile 20 pozisyona girip zora sokarsın..
Normal şartlarda genel olarak yapılan bu hatalar hem yönetim hem teknik adam olarak istifa sebebidir.
Başımızdaki yöneticiler ve teknik adam Sürekli göz göre inatla aynı hataları yapıyor.
Heleki geçmişde yaşanan transfer rezilliklerinden planlama rezilliklerinden sonra hala böyle bir transfer sezonu geçirmek en hafif tabirle utanmazlıkdır.

HY nin veridği bilgiler doğruysa morata maliyeti diğer harcanan paralara göre kötü dğeil bu arada

4 M maaş yarım sezon + 2 M yarım sezon kira bedeli
8M maaş 25-26 sezon + 4 M milana kira

1.5 yıl 18 M maliyet .... jakobs+sallai + jelert maliyetlerine bakınca iyi duruyor.

tamamen aynı bakıyorum , sarayı az daha ofansif anlamda Oodegard / Kross tarzı kullanarak arkasında bağlantı olacak taşıyıcı özellikli kademe yapan adam lazım.

ben devre arası olduğu için bu sezon dahilince elde an itibariyle kim/ne varsa diyerek bakıyorum. Bu yaz tekrar yapılanma işleri olacak besbelli ve bu yönetim+okan hoca kombosu o konuda iyi değil.

belki dediğimizi merkezden sara+yunus yapardı evirebilsen, belki eyüp ortaya çıkardı bilinmez. elalem yamalı kendi takımı içinde messiye dönüştürdü mesela (kıyas olarak değil takımın olmazsa olmazı gibi bakınca) . bizde o cesaret oluşamıyor bir türlü.
Saranın alameti farikası os oynaması daha ileriye atmaya gerek yok

Sara yunus olabilir orta ikili arkalarında lemina ama okan gsyi küme düşürür toreirasını yine kesmez

Muslerayı kesmemek için ligi avrupayı gözden çıkaran,icardisi için kolayca dizilişi değiştirip o gidince tekrar değiştiren birinden bahsediyoruz

Sançeze nelsona kereme zahaya ziyeche uyguladığı forma adaletini toreira muslera icardiye uygulayamıyor nedense ADALETLİ hocamız

Attığımız gollerin zaten yarısı duran top uzun süredir

Önde basmak bize hiç bir şey kazandırmıyor, görülemeyen gerçek.

Okan zaten sürekli izin veriyor, fizik kalitemiz de rezalet
doğru baskıyı boşluk bırakmayarak yaptığımızda tottenham maçı gibi bir şey izliyoruz işte ama onuda ekonomik değil durmadan yaptırıyor , takım 60-65 te diller dışarıda izliyor.

bunu tüm maça yayan oyun ve anlayş lazım - ama tam tersine gidiyor şu an.

Morata çok kafa golü atacak ajax a karşı oynasa kesin golü vardı
Yahu osimende çok kafa golü atacaktı.
barış-mertens-yunus üçlüsüyle bu fıorvetlerden gerekli katkıyı alamayız.
Yapılan ortaları görmüyormusunuz.
Tek mertens yapabiliyor.O da bitik.
Israrla bunu görmüyorlar görmeyecekler.Yazık..

Şu kadarına bile razıyız...

GS25.webp
GS25b.webp

HY nin veridği bilgiler doğruysa morata maliyeti diğer harcanan paralara göre kötü dğeil bu arada

4 M maaş yarım sezon + 2 M yarım sezon kira bedeli
8M maaş 25-26 sezon + 4 M milana kira

1.5 yıl 18 M maliyet .... jakobs+sallai + jelert maliyetlerine bakınca iyi duruyor.

Moratanın maliyeti de alttaki 3lü kdr rezalet bence.

çok ext oynaması lazım

biz ne ara bu seviyelere çıktık anlamıyorum, sponsor, gelirler falan diyorlar ama bu sürdürülebilir bir tablo değil

bize 1-2 florya daha gerekir birkaç yıl sonra

yönetime siz ne yapıyorsunuz diye soran da yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt